Skip to main content

ÅRETS TRIVSELS SHOW I CIRKUSBYGNINGEN

D. 20. januar 2019

Kl. 15.00 – 18,30. Dørene åbnes kl. 14.00.

D. 20. januar 2019 er en magisk dag – en mærkedag for dig og hermed også for trivslen i Danmark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Cirkusbygningens historiske rammer til det første Trivselsshow ud af 4, hvor livsglæde er fundamentet, hjertet er drivkraften og hjernen midlet.

Dagens værtinde, Mette Junker (ildsjæl og iværksætter for banebrydende koncepter, der løfter trivslen i Danmark), vil tage dig i hånden og invitere dig med på en transformerende rejse, hvor du får indsigt og redskaber til at styrke din egen trivsel, trivslen i familien og trivslen på jobbet.

 

Eftermiddagens program taler til både børn og voksne og er fyldt med magi, indsigt og nærvær.

Du kan glæde dig til verdensklasse underholdning, hvor du bliver rørt i både krop, sind og sjæl.

 

Du vil også være vidne til uddelingen af årets (år 2018) Trivsels award i forskellige kategorier.

 

Og du vil opleve inspirerende interviews med både kendte og ukendte ildsjæle i såvel børne- og voksenhøjde, som vil dele rundhåndet ud af deres personlige historie og inspirere til, hvordan man holder fast i selv i en hektisk verden, hvor digitalisering og dehumanisering tager mere og mere over.

 

Formålet med eftermiddagen er, at du går hjem fra showet med ny inspiration, lyst og redskaber til at styrke selvværd, trivsel og fællesskab.

 

Vi giver dig også mulighed for at komme med på en Trivsels Rejse, hvor du frem til januar 2020 vil blive inspireret med historier, oplysning/info og redskaber til at styrke trivslen.

Brug 3,5 time sammen med din familie, veninder, kollegaer, hvor grin og alvor forenes i hovedformålet om at støtte egen og andres trivsel i Danmark.

 

Sneak Peak på eftermiddagens program

Vi kan allerede nu afsløre, at du kan glæde dig til at møde en af verdens absolut dygtigste fremtidsforskere og moderatorer Anne Skare Nielsen fra Future Navigator, som glæder sig til at fortælle dig om tendenserne i samfundet samt tidens trends omkring trivsel.

Hun vil også give sit bud på, hvorfor vi oplever så meget depression, uro, stress og angst i samfundet, og hvordan vi støtter børnene og hinanden bedst, så vi ved, at vi er lige som vi skal være.

 

Glæd dig også til at nyde eventyrbørnenes sang og dans, som går lige i hjertet. Stifteren af Eventyrteatret Susanne Vognstrup vil dele sin historie og rejse med Eventyrteatret – hvordan hun med nærvær og kærlighed bakker op omkring rigtig mange børn og unges trivsel ved at skabe et helt unikt fællesskab, hvor man bruger sine unikke talenter.

Vi vil løbende holde dig opdateret på programmet …

DET FÅR DU:

❤️ Et eksklusivt 3,5 timers show med helt unikke og personlige interviews af store personligheder i Danmark, samt top underholdning hvor vi garanterer, at du bliver rørt og motiveret til at tage dit næste skridt.

❤️ Indsigt og redskaber til at styrke trivslen for dig selv og dine omgivelser.

❤️ Eksklusiv goodiebag fyldt med MENINGSFULDE lækkerier til krop, sind og sjæl.

❤️ Unikt og let tilgængeligt materiale til både hjerne og hjerte, som styrker selvværd, trivsel og fællesskab på såvel det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan. .

❤️ Et helt unikt fællesskab, hvor vi sammen kan gøre en kæmpe forskel for trivslen i Danmark.

PRISER & SALSPLAN

SÆRPRIS: EARLY BIRD – BESTIL DINE BILLETTER INDEN D. 1.NOVEMBER OG FÅ 20% RABAT.

 

A billet – bedste seating 296 kr. (Normalt 370 kr. – 150 stk. til salg)

B billet 256 kr. (Normalt 320 kr. – 150 stk. til salg)

Børnebilletter halv pris 50 stk. til salg

Vil du med på rejsen?

Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen…

Køb billet her