Anmeldelser af FamilieCamp

I påskeferien afholdt vi FamilieCamp på Møn i samarbejde med Call me / Tal Ordentligt. Et samarbejde vi glæder os til at fortsætte og videreudvikle. Nedenfor nogle af de dejlige tilbagemeldinger vi fik på campen: Line (mor) til Alexander (10 år) og Oliver (15 år): “Når man aldrig før har været på en FamilieCamp, er detLæs videre »

Halvvejs på BMA’s Livsmentoruddannelse

For 3 måneder siden startede 10 fantastiske deltagere på hold nr. 4 på BMA’s Livsmentoruddannelse. I dag var det tid til at lave en midtvejsstatus. Hvad bliver udbyttet, når ligesindede mennesker med høj bevidsthed mødes én gang om ugen, hvor de kan tale frit fra hjertet, græde og grine sammen, blive set som dem de er, og har tilknyttet en 24/7 ordning medLæs videre »

Som ung kan man sagtens være ensom med 400 FB-venner!

3.249 unge mellem 13 og 19 år har deltaget i en stor spørgeundersøgelse foretaget af Center for Selvmordsforskning, hvoraf det fremgår, at 15% af alle unge har skadet sig selv, og endnu flere har alvorligt overvejet at gøre det. 49,7% af alle de adspurgte indgår under en af nedenstående kategorier: Har forsøgt at skade sig selv (14,8%)Læs videre »

20% af alle danskere er søgende

Ifølge forskerne er ca. 20% af alle danskere søgende, og flere kommer til, men hvad vil det sige at være søgende, og hvad er det, vi søger efter? Fællesnævneren for os danskere synes at være, at vi vil skabe mere MENING i livet med de ting, vi foretager os. Ud fra vores mange afholdte uddannelser, voresLæs videre »

Debut for FC Kidz Academys fodboldpiger

Pigerne i  FC Kidz Academy var til deres første fodboldstævne nogensinde. Kort inde i første kamp gik brandalarmen og alle skulle evakueres fra hallen. Pigerne fik hilst på brandfolkene, som gudskelov kunne konstatere, at det var falsk alarm, også kunne stævnet for alvor komme i gang. Pigerne var super seje og blev dygtigere og dygtigere forLæs videre »

Hvorfor står du op om morgenen – Livsformål?

Så har vi været sammen med hold nr. 4 på Livsmentor-uddannelsen i en måned, og det magiske er endnu engang sket. 10 fantastiske deltagere har udfyldt rammerne, så energi er blevet til synergi, forskelligheden har skabt helheden, og fundamentet er lagt for at uddannelse kan blive til udlevelse. Derfor er denne uges opgave på Livsmentor-uddannelsen, somLæs videre »

Kidz Academys EfterårsCamp

EfterårsCampen på Kidz Academy er afsluttet efter en meget GIVENDE uge sammen med fantastiske børn, delt på 2 forskellige hold á 3 dage og et fantastisk team af frivillige hjælpere – 1000 TAK. Campen blev vanen tro afsluttet børn og forældre imellem ved bålet, hvor der blev lavet pandekager og varm kakao. Forældrene blev briefet om,Læs videre »

En af de dage – hvor jeg er blevet mest rørt!

1000 TAK kære børn og forældre for at give mig en af de dage i mit liv, hvor jeg er blevet mest rørt. Nedenfor uddrag af anbefaling fra fodboldklubbens børn og forældre, som de samtidig sendte til Nordea Fonden, med henblik på at jeg kunne modtage NORDEA-FONDENS LEDERPRIS 2013! Men det der varmede allermest, var de små personlige breve fraLæs videre »

Tal ordentligts oplevelse af Kidz Academys SommerCamp

Så bliver man endnu engang meget varm om hjertet, når man modtager en anmeldelse som nedenstående, målrettet teamet bag og på Kidz Academys SommerCamp – 1000 TAK Benjamin Hald og Tal ordentligt for jeres varme ord samt støtte og opbakning: “Hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen. Hold da op en fantastisk oplevelse ogLæs videre »

“Tal ordentligt” sponserer 5 pladser på Kidz Academys SommerCamp!

Vi er super stolte af, at kunne præsentere mobilselskabet, Call me, via ”Tal ordentligt”, som samarbejdspartner og sponsor på Kidz Academys SommerCamp. Et stærkt budskab, som du kan læse mere om her: www.talordentligt.dk. Klar til at tænke SUPER-TANKER og bruge din HJERTE-KRAFT? Er du mellem 6-12 år, så har du nu muligheden for at få en unikLæs videre »

Kan børn undervise hinanden?

Speakers Corner er startet, og Axel har stillet sig op på mælke-kassen og taget ordet. Kan børn undervise hinanden? På Kidz Academys forløb for særligt sensitive børn er dette en del af undervisningen, hvilket har været en stor succes. Både når børnene har været underviserne, og når børnene har været eleverne. Rammerne og temaerne har væretLæs videre »

En stærk anerkendelsesøvelse – Kidz Academy

Mange SUPER-TANKER og anerkendende ord blev hvisket i ørene på børnene af forældrene og omvendt i forbindelse med afslutningen af 1. modul på Kidz Academys forløb for særligt sensitive børn. TAK kære Body Mind Børn fordi I ikke bare bruger redskaberne fra Kidz Academy på jer selv, men giver dem videre – og TAK kære forældre for jeres storeLæs videre »

Forløb for særligt sensitive børn på Kidz Academy

Tirsdags-holdet på Kidz Academy, for særligt sensitive børn, er skudt i gang med 11 skønne børn i alderen 6-10 år. Denne måneds tema er at tænke SUPER-TANKER. Alle børnene får hvisket de bedste SUPER-TANKER i ørene af deres klassekammerater, og får at vide hvorfor lige præcis de er unikke. Læs evt. mere om forløbet her: Forløb for særligt sensitiveLæs videre »

Uniting Heart & Mind

Blogindlæg på livsstilforum.dk omkring hjertets power – hjertelig hilsen Peter http://www.livsstilsforum.dk/uniting-heart-mind/

Når energi bliver til synergi – Livsmentoruddannelsen

Kan 16 mennesker have hver sit livsformål, hver sin livsdrøm, hver sit projekt – og ende op med at lave et fælles projekt med et fælles budskab? Når energi bliver til synergi – Livsmentoruddannelsen, hold nr. 2 – bliv inspireret ved at klikke her: http://www.enindrerejse.dk/

60.000 mia. USD til ingen verdens nytte?

Jeg kom med en meget lav energi, og nu tager jeg afsted med en høj energi. Da jeg kom ind ad døren, var mit selvværd på nulpunktet, nu er jeg begyndt at kunne lide mig selv igen. Jeg tilmeldte mig jeres uddannelse og kendte ikke nogen, nu føler jeg, at jeg har fået en nyLæs videre »

Social Kapital

Economic capital is in people’s bank accounts – Human capital is inside their heads – Social capital inheres in their relationships – KH Peter:-)    

Det store bevidsthedsskifte d. 21.12.2012

Har du mon bemærket det store energiskifte, vi alle har været igennem i 2. halvår af 2012, og som kulminerede i perioden fra den 11. nov. 2012 til den 21. dec. 2012? Sidstnævnte periode kaldes af nogle de 40 dage i ørkenen, som vi alle i overført betydning skal vandre, for at vi laver etLæs videre »

En udrensningskur der rykker!

LEVER UDRENSNING – EN 6 DAGES KUR, SOM GIVER KROPPEN EN ”SALTVANDSINDSPRØJTNING” OG DIG SELV ”STOF TIL EFTERTANKE”. Denne udrensningskur er til dato den letteste og mest effektive og øjenåbnende kur vi nogensinde har oplevet. Det er en 6 dages kur, som anbefales at starte en mandag og slutte en lørdag. Du skal IKKE haveLæs videre »

Livsmentorernes manifest – STORT TILLYKKE!

10 fantastiske Livsmentorer fyldt med hjerteenergi fra hold nr. 3 på BMA’s Livsmentor-uddannelse lavede deres manifest i lørdags og afsluttede dermed et halvt års uddannelse på Body Mind Academy. Det har været til stor inspiration og glæde at se, hvordan energi er blevet til synergi og hvordan forskelligheden har skabt helheden. Glæd dig – hver Livsmentor kommerLæs videre »

Fodboldklubben i parken

Spillere, trænere, samt fædre, mødre og søskende, 43 personer i alt, var i parken som afslutning på fodboldåret 2012. 30 gratis billetter var givet af FCK som gave til vores fodboldklub for børn. Alle havde en super aften med god FCK-fodbold, popcorn, sodavand, franske hotdog samt autografskrivning. Tillykke til Vigo Kaae (fra U9) som den eneste udLæs videre »

Hver for sig er vi stærke – sammen gør vi forskellen

Hver for sig er vi stærke – sammen gør vi forskellen. Det var præcist hvad jeg oplevede i dag sammen med Gina Asbjerg, Franciska Valstorp og Mette Junker hos en af Skandinaviens største forsikringsvirksomheder. Sammen skulle vi lave et foredrag under titlen ”Psykisk arbejdsmiljø – et fælles ansvar”. Spidskompetencerne fra 3 virksomheder skulle komprimeres tilLæs videre »

Kolde fingre og tæer……

Så har den første klient været der i dag, som “klager” over kolde fingre og tæer – og inden længe er vi mange, som godt kunne tænke os varmere hænder og fødder. Vi tror, at det er fordi blodet ikke løber helt ud til fingre og tæer og tilskriver det, det kolde vejr. MEN derLæs videre »

Styrk det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource! Et statement der går igen og igen på landets arbejdspladser. MEN vil du gerne være en ressource i den verden, vi lever i? De fleste af verdens ressourcer har det ikke godt. Måske derfor at 35.000 mennesker hver dag sygemeldes i Danmark p.g.a. stress – og 3 ud af 4Læs videre »

Er medarbejderne virksomhedens vigtigste ressource?

En tankevækker fra vores lederinspirationsaften – “man siger medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource” – men de fleste af verdens ressourcer lider og bliver udnyttet. Måske derfor at 35.000 mennesker hver dag sygemeldes i Danmark p.g.a. stress – og 3 ud af 4 ikke tager følelserne med på arbejde. Vi er meget mere end en ressourceLæs videre »

Fodboldklubbens første medaljer

Det startede med en drøm om at skabe en fodboldklub for børn, hvor forskelligheden skabte helheden, baseret på frivilligt arbejde. Drivkraften skulle være den fælles oplevelse – børn og forældre imellem. I weekenden vandt vi vores første medaljer ved Rotary Cup på Frederiksberg. Tak til forældre og spillere for et super samspil, som kun ligeLæs videre »

OL Bronze til Joachim Fischer & Christinna Pedersen

STORT TILLYKKE TIL FISCHER OG CHRISTINNA – den 3. OL medalje til Danmark er i hus. At spille på så højt et niveau efter deres livs skuffelse igår, siger alt om det stof, dette badmintonpar er gjort af. Hvad de færreste ved er dog, at for 1 år siden var Joachim Fischer dømt færdig afLæs videre »

OL i London – En ny Verdensorden?

Kære læser Hvis du læser bogen, Beyond 2012, omhandler den bl.a. OL i London. Bogen siger, at denne begivenhed vil være med til at sætte en ny verdensorden. Åbningsceremonien indikerede dette. I dag blev det manifesteret ved at udelukke 8 badmintonpiger i damedouble for aftalt spil. Førhen uhørt da magt, penge og status har væretLæs videre »

Inspiration til Ny Leder Kultur

Ny Leder Kultur – TØR DU? Vi er alle ledere. Vi har hver især fået ansvaret for at lede os selv. Jo bedre du er til at lede dig selv, jo bedre er du til at lede andre, og jo mere autentisk er du i din lederstil. Hvert menneske er som minimum leder for 3Læs videre »

Hjertets intelligens

Styrk din intelligens ved at supplere med hjertets intelligens. Et spændende link som fortæller om DIT intelligente hjerte underbygget af videnskabelige facts. Metaphysics For Life 105 Heart Intelligence Hjertelige hilsner Peter  

Alt er muligt!

Kære læser Vi er en del på farten i øjeblikket for at afholde kurser, foredrag samt  info-møder omkring vores kommende uddannelser. En af de ting som vi kan mærke skal have et løft i Danmark generelt - er fantasien – og troen på en selv. Nedenfor en lille film fra Koh Panyee, som viser, at alt er muligt, hvisLæs videre »

Peter Junkers proces – hvordan havnede jeg på denne bane?

Kære læser GODT NYTÅR. Flere og flere spørger til hvordan min proces egentlig startede – hvordan jeg kom til at spille på den bane, jeg spiller på i dag. En bane jeg havde forestillet skulle have været en helt anden. Denne proces deler jeg selvfølgelig gerne med dig her på bloggen – med det formål –Læs videre »

Mette Junkers proces – til deling og inspiration

Min proces startede tilbage i år 2000, hvor jeg på daværende   tidspunkt arbejdede som seniorvalutadealer i London. En meget stor og krævende stilling i forhold til min alder, som på daværende tidspunkt var 26 år. Jeg var meget stolt af min titel og mit arbejde – og jeg havde netop besluttet mig for, at jeg skulleLæs videre »

Sauntehus Slot – Manifest på BMA’s Livsmentoruddannelse

Alt var timet og tilrettelagt og rammerne sat til det længe ventede manifest for hold nr. 2 på BMA’s Livsmentoruddannelse på Sauntehus Slot. Vedhæftede video og foto fortæller på hver sin måde om et unikt forløb, vi har haft sammen med 15 helt igennem fantastiske deltagere. Energi er blevet til synergi og livshistorier er blevet kombineret med livsformål og udlevetLæs videre »

Økonomisk krise?

For ikke så længe siden blev jeg spurgt af en god ven, om jeg ville bidrage til hans nye bog omkring hvordan iværksættere tackler den økonomiske krise. Jeg sagde selvfølgelig JA, men lidt overrasket blev han, da han læste mit bidrag til hans nye bog. For essensen er vel – om vi befinder os iLæs videre »

Når Loven om Tiltrækning virker…

Jeg ELSKER når ting virker Jeg har lyst til at dele følgende historie: Historien om vores dreng Niklaz, der skal lære at cykle Vi kan alle huske hvor svært, det var at lære at cykle. Nu er tiden endelig kommet, hvor vores dreng Niklaz har lyst til at lære at cykle. Vi knoklede afsted på hans lilleLæs videre »

Er vores hjerner forbundne med hinanden?

Kære læser Det er med stor glæde, at vi via denne blog kan inspirere dig med viden, tankevækkere og seneste nye forskning inden for områderne, det søgende menneske, særlig sensitivitet og hjertets intelligens. Nedennævnte link handler om et forsøg, der (måske) beviser, at vores hjerner er forbundne, og at vi kan påvirke hinanden selv over lang afstand. TakLæs videre »