Skip to main content

Body Mind Society

Mere end bare et netværk

Body Mind Society

Body Mind Society er mere end et netværk, mere end professionel sparring og mentoring og mere end et spirituelt forum, hvor vi tænker i energi, bevidsthed og helheder.

Hos Body Mind Society bliver energi til synergi. Vi dyrker det unikke i hvert medlem ud fra at Livsglæde er fundamentet, Hjertet er drivkraften og Hjernen er midlet. Her bliver projekter/idéer vendt, finpudset og ført til handling. Alle med det formål at gøre en forskel for helheden. Du er håndplukket ud fra din passion, personlighed og dedikation. Vi kalder det for Hearthunting.

Du lever ud fra devisen; en for alle og alle for en. Du forstår at lede dig selv, men også dine medmennesker. Du er villig til at tage risici og kender frygtmuren og Egoets kontrol. Du har erfaret, at jo mere du giver, jo rigere bliver du på alle områder i livet. Du lever ud fra dit Livsformål og er passioneret, empatisk og entusiastisk. Du arbejder vedvarende på at blive den bedste udgave af dig selv.

SAMMENSÆTNING AF GRUPPER

Der er op til 15 medlemmer i hver gruppe. Vi er meget ærekære omkring sammensætningen af vor grupper og har fokus på, at det bliver til størst mulig gavn for dig.
Alle medlemmer har gået på et længerevarende forløb hos Body Mind Academy, så alle har et fælles udgangspunkt og fælles bevidsthed omkring krop, sind og sjæl.

VORES GRUPPER ER SAMMENSAT AF:

Entreprenører/Iværksættere.
Ledere/mellemledere i bl.a. nogle af Danmarks største virksomheder.
Håndværkere.
Akademikere.
Wildcards.

GATHERINGS

Vi mødes 8 gange om året, så vi skaber et vedvarende flow i synergien. Vi mødes enten en hverdagsaften eller hverdags-morgen i 3 timer. Henholdsvis fra kl. 9,00 – 12,00 eller kl. 18,30 – 21,30.