Skip to main content

Energibevidst lederskab

Dit kørekort til fremtiden

Vores energibevidst lederskab er en 5 måneders eksklusiv og intensiv uddannelse.
Det er en uddannelse hvor du får lederskab på det professionelle, personlige og familiemæssig plan.

På det intensive forløb over 5 måneder, vil der udelukkende være fokus på dig selv, så du får den ro og fordybelse, der skal til for at skabe en endnu bedre harmoni mellem dit familieliv og professionelle liv. I vores uddannelsesforløb er du garanteret personligudvikling på højeste plan, hvor du får en større forståelse for, hvordan din krop og sind hænger sammen. Du lærer bl.a. at forstå dine tankemønstre, så du kan få bugt med dagligdagens bekymringer og grublerier.

 

Holdopstart Frederiksberg d. 1. september 2018 og 28. februar 2019.

 

❤ Lær det ❤ Lev det ❤ Giv det videre!

Energibevidst Lederskab

Holdopstart Frederiksberg d. 1. september 2018 og 28. februar 2019.

En intensiv og eksklusiv lederuddannelse, hvor du bliver bevidst om at bruge din energi rigtigt. Du bliver skarp på hvilke styrker og egenskaber, der gør dig unik, og dit Livsformål, defineres, så du har en indre rettesnor, som du kan navigere efter på såvel det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan.

Energibevidst Lederskab er delt op i 2 forløb, som er naturligt sammenhængende, og som samtidig kan stå alene. Uddannelsen er samlet på 75 lektioner. Du bliver certificeret efter du har gennemført Basis- og Grundforløb.

*Uddannelsen er godkendt af erhvervslivet som Bruttolønsordning og kan derfor bl.a. finansieres gennem lønudbetaling med skattefradrag.

“Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”

individuel-konsultation

En eksklusiv uddannelse til ledere.

Energibevidst Lederskab er et intensivt forløb på 5 måneder, hvor du som leder får mulighed for at have 100 pct. fokus på DIG selv. Du får den ro og den fordybelse der skal til for, at du kan skabe en endnu bedre balance mellem dit familieliv og professionelle liv.

Vi arbejder med dit Livsformål – dit HVORFOR. Det er SÅ vigtigt at have en solid platform at navigere ud fra, når du i din hverdag har mange bolde i luften og skal holde hovedet skarpt og hjertet åbent.

Ligeledes arbejder vi med din Livshistorie. ALLE har en spændende Livshistorie, og du lærer at se din Livshistorie fra helt nye vinkler og kombinerer din Livshistorie med dit Livsformål, så du virkelig kan udleve det gennem dine Livsambitioner.

Du er sikret en plads på et eksklusivt hold på mellem 8 og 12 deltagere, hvor vi løfter og styrker hinanden i hver vores mission såvel nationalt som internationalt. I dette forum er der plads til at tænke meget store tanker, der er fortrolighed til at dele det sårbare, og vi har 100 pct. fokus på, at hver enkelt på holdet bliver fyldt op både i hjerte og hjerne, da ALLE på dette hold giver så utrolig meget af sig selv både professionelt og privat.

Hver gang vi mødes træner vi åndedrætsøvelser, anerkendte energiredskaber og meditations teknikker, så du får styr på tankemylderet og samtidig kan lade dig selv op, så du ikke brænder ud i løbet af dagen. Du lærer at være omstillingsparat i en omskiftelig verden, og samtidig håndtere de skift dagligdagen indebærer i form af skiftene mellem det arbejdsmæssige, familiemæssige og personlige plan.

Du træner i at lytte og mærke efter, hvad din intelligente krop fortæller dig og får herigennem en forståelse for at krop og sind hænger sammen og at kroppen taler følelsernes sprog. Du opnår fornyet glæde og motivation og bliver i stand til at stå endnu stærkere i dig selv og det du mærker.

Educating the mind without educating the heart is no education at all.” Aristoteles – græsk filosof.

BMA Basisforløb

BMA basisforløb er på 20 lektioner fordelt over 3 hverdagsaftener fra kl. 18.30 – 21.30, 1 virtuelt møde fra 19.00 til 21.00 og 1 hel dag fra kl. 9.00 – kl. 17.00. Herudover har du en personlig én til én session til rådighed med enten Peter eller Mette. BMA basisforløb er en intensiv start på Energibevidst Lederskab, hvor du får en forståelse for, hvordan krop og sind hænger sammen. Du får defineret dit Livsformål, og lært enkle redskaber og metodikker så du kan være den bedste udgave af dig selv. Ved afslutningen af BMA basisforløb udstedes et uddannelsesbevis.

Pris: 7.500 kr. + moms = 9.375 kr.* inkl. uddannelsesmateriale og fuld forplejning på heldagsundervisninger.

BMA Grundforløb

BMA grundforløb er på 55 lektioner fordelt over 9 hverdagsaftener fra kl. 18.30 – 21.30 og 3 hele dage fra kl. 9.00 – 17.00. BMA grundforløb er bygget op omkring følgende 9 moduler:

 • Stressforebyggelse
 • Lederskab
 • Energi og bevidsthed
 • Personlighedsprofil
 • Intuition og innovation
 • Kommunikation
 • Intelligent sundhed
 • Coaching og mentoring
 • Målrettet planlægning og styring

Forløbet veksler mellem undervisning i plenum, refleksion og sparring med de øvrige deltagere samt hjemmearbejde. Grundforløbets hold er små og eksklusive bestående af 8-12 deltagere. BMA grundforløb afsluttes med et manifest samt overrækkelse af uddannelsesbevis.

Prisen for BMA grundforløb er 27.500 kr + moms = 34.375 kr.* inkl. uddannelsesmateriale og fuld forplejning på heldagsundervisninger. I prisen er inkluderet 2 individuelle sessioner med enten Peter eller Mette.

Det er muligt at etablere en fleksibel afbetalingsordning.

Det er muligt at tilkøbe flere individuelle sessioner sideløbende med uddannelsen til en særpris.

I can see clearly now the rain is gone…

… er sangen der spiller for mit indre øre. Den beskriver ret godt mit uddannelsesforløb hos Body Mind Academy.
Det har været en fantastisk rejse – intet mindre!

Jeg har taget et hav af selvudviklingskurser og uddannelser i både ind- og udland og rejst kloden rundt for at blive klogere på både mig selv og andre. Min personlige rejse startede for mere end 20 år siden og slutter aldrig, men først nu, føler jeg, at jeg har fået den “værktøjskasse” med brugbare redskaber til hverdagen, der får al min viden til at hænge sammen. Energibevidst Lederskab er ikke kun teori og udenadslære – nej, det er praktiske værktøjer. Kald det et kørekort til et smukkere og lettere liv. Værktøjerne er brugbare fra dag 1. Lige NU!
Og det mest perfekte er, at de gælder hele livspaletten rundt: personligt, arbejdsmæssigt og familiemæssigt.
Jeg har fået en dybere forståelse for sindets opbygning og på smukkeste og kærlige vis skabt balance mellem krop, sind og ånd.
Sagt på en anden måde: Jeg har hævet mit “bundniveau” så udsving mellem gode og dårlige dage er blevet til gode og enestående dage.

Jeg vil for altid være Mette og Peter og resten af det meget professionelle team dybt taknemmelig for deres kærlige, anerkendende, indlevende og ægte undervisningsmetoder.
Som de siger: lær det, lev det og giv det videre. Det er hvad de gør. De er det! I virkeligheden og ikke kun på pænt papir❤️

Nu har jeg lært og forstået det, nu lever jeg det og jeg vil elske at give det videre.

I kær lighed

Zennie Bonde Mogensen
Medejer og direktør, KROPSINSTITUTTET

Jeg var et sted i mit liv, hvor alt i princippet kørte på skinner, med godt job, højt selvværd, god fysiske form og mange dejlige mennesker omkring mig. Men på trods at dette, kunne jeg mærke at der manglede noget. Jeg kunne ikke konkret sætte ord på, hvad det var, andet end at tankerne kørte rundt i hoved på mig og jeg manglede redskaber til at berolige og kontrollere disse tanker for at komme ned i kroppen og udleve mit fulde potentiale.

Derfor startede jeg på Energibevidst Lederskab hos Body Mind Academy og ved målrettet at arbejde med deres redskaber, bevægede jeg mig ud på en rejse af personlig udvikling, hvor jeg med på sidelinjen havde Mette, som er unik indenfor følelsernes univers, og Peter, som er en pioner og inspirator indenfor ledelse på alle planer og tankens kraft. Via denne personligudvikling har jeg fået ro på alt mit tankemylder og bekymringer og er kommet ned i kroppen og mine følelser. Dette har medført at jeg nu mærker en energi og livsglæde der er langt større end min fysiske krop, samtidig med at jeg er den allerbedste udgave af mig selv!  I dag kan jeg motivere mig selv og inspirere andre.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Body Mind Academy og var det mig, som stod og overvejede det igen, havde jeg kun et spørgsmål tilbage – Tør jeg at lade være?

Mikkel Lyshøj, Senior Konsulent Deloitte, CFO Finance, Cand. Merc. Finansiering og Regnskab 

Jeg tror jeg var klar – klar til en transformation – klar til en ændring i mit liv. Jeg viste dog ikke hvad jeg gik ind til, men følte bare at det var rigtigt for mig – og jeg blev ikke skuffet. Jeg føler at som leder er man nødt til at være autentisk og troværdig, og det er netop det som Energibevidst Lederskab arbejder med på mange forskellige måder og med mange forskellige indfaldsvinkler. Forløbet Energibevidst Lederskab er meget praktisk – fyldt med øvelser, der hvis man formår at praktisere dem i hverdagen, rykker for vildt – det flytter noget hvis man investerer i det – altså er vedholdende. Jeg er endnu ikke gået fra en session uden at have fået indsigter om mig selv og mit virke, som jeg med det samme har kunnet implementere i det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssig plan. Undervisningsformen er meget kærlig, rummelig og bestemt. Mette og Peter er 100% til stede og formår at give plads til det der er – det der skal ske – i stedet for at hænge fast i et planlagt pensum. Hvor mange andre viser en metode, viser Mette og Peter vejen og går den med dig – sammen med dig – i ydmyghed og stolthed.

Richardt Madsen, IT chef

For mig har forløbet på Energibevidst Lederskab betydet, at jeg nu kan finde ind til min egen kerne, uden falske sandheder og slør, der blokerer for at jeg lever mine drømme. Jeg har lært, at jeg med meget simple teknikker, altid kan finde ro og tryghed inde i mig selv, lige meget hvilke prøvelser jeg bliver udfordret med i livet. Det er ikke nemt, men det virker, det virker i alle mine celler, jeg kan mærke det hver gang jeg har lavet en øvelse, både alene og med andre.

Forløbet på Livsmentoren, har også betydet, at jeg nu er kommet nærmere, hvad det egentlig er, der giver mig energi og glæde, og hvilken vej jeg skal kigge fremadrettet. At det er ok, at være mig, ligesom jeg er og, at når jeg er det, så sker der vild skøn udvikling og udveksling.

 Amalie, Sygeplejerske og Akupunktør

Body Mind Academy og Energibevidst Lederskab har ændret mit liv. Jeg tør nu at gå efter min drøm og mit mål som målmand i Premier League i England. Jeg har fået værktøjer til, hvordan jeg opnår mit mål.

Hver gang jeg træder ind af døren hos Body Mind Academy oplever jeg et samvær og et nærvær, som giver mig et kæmpe boost og det får mig i flow, giver mig kærlighed, motivation, inspiration, indsigt og masser af energi.

Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Simon Bloch, Professionel fodboldspiller

“Det var blæst op til storm og mandskabet viste sig fra sin værste side”. Jeg vidste det ikke. Jeg så det ikke. Jeg mærkede det ikke. Jeg havde tabt mig selv. Med uddannelsens simple, enkle værktøjer har jeg igen fundet min sol i mig. Mit liv er lyst. Jeg er den bedste udgave af mig selv – og det både i mit indre, i min familie og derude. Tak.

Min anbefaling: STOP OP nu, mærk – og tag ansvar for dig selv og vær lederen af dit liv –  vælg at blive den bedste udgave af dig  – og VÆR NU, lev nu’et og NYD livet, mens du har det.

Christine Walter, iværksætter Sica Koncept

Dette er typisk stillede spørgsmål til Energibevidst Lederskab

Jeg har allerede taget masser af kurser og uddannelser indenfor personlig udvikling, er denne uddannelse så noget for mig?

Svar: Dem som er interesseret i Energibevidst Lederskab har allerede en indsigt i sig selv og har taget en eller flere uddannelser allerede eksempelvis indenfor personlig udvikling, ledelse eller andet. Vi oplever, at de mangler et fundament at stå på, hvorfra de kan samle deres viden og indsigt til glæde og gavn for sig selv, familien og karrieren. Endvidere mangler de at få defineret deres Livsformål, få åbnet hjertet og få omsat viden til handling.

Jeg er ikke så glad for gruppeforløb, jeg foretrækker et individuelt forløb.

Svar: Der er stort set ingen, der kan se idéen i et gruppeforløb af forskellige årsager, men ALLE der har taget uddannelsen er yderst taknemmelige efterfølgende og har fået skabt dybe nære relationer med deres medstuderende.

Jeg mangler mere konkret information omkring uddannelsen.

Svar: Energibevidst Lederskab adskiller sig fra alle andre uddannelser ved, at det er en intuitiv energibevidst uddannelse, hvor langt fra alt kan udlignes med to streger under. Til gengæld er det hjertebevidst undervisning, hvor energi bliver til synergi, og hvor der fra undervisningen og sparringen fra de andre deltagere når højder som erfaringen og tankerne ALDRIG ville kunne regne ud. Hermed et udbytte, som er helt enormt.

Den samlede pris for Basis- og Grundmodul er 35.000 kr. + moms (43.750 kr.)

Der er mulighed for en fleksibel afdragsordning (kontakt Mette Junker tlf. 51904590 for mere info).

Uddannelsen er godkendt af erhvervslivet som Bruttolønsordning og kan derfor bl.a. finansieres gennem lønudbetaling med skattefradrag. (kontakt Peter Junker tlf. 27411241 for mere info).

Prisen inkluderer:

 • 3 individuelle sessioner med enten Peter eller Mette, hvor du sideløbende med selve undervisningen kan hente hjælp, sparring og inspiration.
 • Små eksklusive hold på 10-12 deltagere, hvor alle deltagere har været igennem et personligt interview, hvor forventninger er afstemt.
 • Udførligt materiale, som er opdateret indenfor seneste forskning indenfor personlig udvikling og hjertets intelligens.
 • 75 lektioners undervisning.
 • Professionelle og yderst erfarne gæsteundervisere.
 • Fuld forplejning, primært økologisk, på heldagsundervisninger.
 • Certificering

Dit kørekort til fremtiden…

Uddannelsen startede op for 7 år siden i april 2010,og vi har certificeret mere end 150 mennesker, siden vi gik igang. I efteråret 2018 igangsætter vi uddannelse nr. 17 på Frederiksberg d. 1. september.

På Energibevidst Lederskab arbejder du med at finde din platform i livet, og bliver bevidst omkring hvilke styrker og egenskaber, der gør DIG UNIK, og hvordan de kan bruges optimalt i dit liv. Du lærer i den grad at motivere dit selv og hermed inspirere andre.

Dine primære undervisere er Peter og Mette Junker, stifter og ejere af Body Mind Academy.

Vores yderst kompetente gæsterundervisere er Thomas Breinholt, Anne Skare Nielsen og Bastian Overgaard.

Thomas Breinholt er udviklingschef på TV2 og hjernen bag udsendelserne Sjæl og Videnskab, Åndernes magt og Skolen. Han har bl.a. været verden rundt og interviewe ledende forskere inden for energi og bevidsthed.

Anne Skare Nielsen er en af Skandinaviens førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden. Hun har blandt andet deltaget i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.

Bastian Overgaard er stilhedsekspert og skaber af Silent co-creation et cutting edge møde- og ledelsesværktøj. Bastians  , metodikker og redskaber styrker samarbejdet, trivslen og synergien i teams og effektiviserer mødekulturer. Bastian har været omtalt i Børsen Executive, TV Avisen, Aftenshowet, P1, Politiken og andre landsdækkende medier.

Efter endt uddannelse har du mulighed for at fastholde, hvad du har lært og lære nyt i vores ledernetværk Body Mind Society, hvor vi mødes 6 hele dage om året.

Tilmelding til de næste hold er i fuld gang. Hvis du er en kandidat, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Skriv til bma@bodymindacademy.dk for at høre nærmere om dine muligheder for at deltage på uddannelsen.

energibevidst lederskab holdbillede

Tilmelding og opstart

 

 

Kick-off Frederiksberg 1. september 2018

 

Bestil din plads nu