Skip to main content

Familie Mentor Uddannelsen

Din familie er unik

Familie Mentor uddannelsen

Din familie er unik – et praktisk 8 ugers forløb for forældre.

Familie Mentor uddannelsen er til jer forældre, som ønsker mere for jeres familie. Mere nærvær, mere balance, flere let håndgribelige redskaber og færre konflikter. Vi styrker jeres evne til at turde at stå ved jer selv og få familien til at fungere på en mere positiv måde. Det kan være svært i en hektisk hverdag, hvor vi kæmper for normalen og længes efter frihed. For hvad er efterhånden normalt? Det er i hvert fald ikke normalt, at der nu eksempelvis bliver diagnosticeret 14 børn om dagen med ADHD. Det er tid til et nyt ledelsessprog og en ny forståelsesramme, og det starter med os forældre.

Vi har talt med mere end 300 familier og lyttet til deres behov. Og med 37 forskellige familiekonstellationer handler det om at finde en fællesnævner, som alle familier kan bruge med eller uden diagnoser. Derfor har vi på Familie Mentor Uddannelsen gjort det simpelt og let tilgængeligt at implementere ny viden, øvelser og redskaber til familien så alle bliver set og hørt, som dem de er.

”Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen” citat Mette og Peter Junker

Praktisk information

Gå i skole sammen med dit barn

Du kan vælge at ”gå i skole” sammen med dit barn eller dine børn, da Familie Mentor Uddannelsen kører parallelt med vores 8 ugers børnementor forløb på Kidz Academy. I lærer de samme ting fra gang til gang bare formidlet i henholdsvis børnehøjde og voksenhøjde, så I derhjemme kan forene det i familiehøjde.

Forløbet kører over 8 uger, så der er tid til at træne i de simple redskaber og øvelser I lærer fra gang til gang. Vi mødes 1 gang om ugen i 1,5 time. Kl. 16,30 – 18,00. Dørene åbnes kl. 16, så der er tid til at ”lande”.

Vi tilbyder alle jer, der deltager på forløbet en individuel samtale, så vi kan afdække jeres behov og hjælpe og inspirere bedst muligt. 

Pris

Prisen er 3.500 kr. pr. deltager. Jo flere fra din familie, der deltager, jo billigere er det! Vi kalder det FAMILIERABAT.

Deltager I 2 personer fra samme familie, giver vi jer 1.000 kr. i rabat, så den samlede pris er 6.000 kr. Deltager i 3 personer fra samme familie, giver vi jer 2.000 kr. i rabat, så den samlede pris er 8.500 kr. og sådan fortsætter det.

Inkluderet i Familierabatten er Kidz Academys børnementorforløb, Familie Mentor Uddannelsen og Kidz Society.

Hvad får du på Familie Mentor Uddannelsen:

  • Simple fundamentale redskaber og øvelser, så du kan være den bedste udgave af dig selv.
  • Input og sparring til hvordan du spiller din familie stærk som et team med et fælles sprog og referenceramme.
  • Rådgivning omkring det at håndtere, løse og opløse konflikter, så balancen i familien genoprettes og det unikke træder frem i hvert familiemedlem og alle tager et ansvar.
  • Sparring omkring familiedynamikker i forbindelse med måltiderne og forståelse for hvordan børn bruger maden som middel til at kommunikere. 
  • Trygge rammer med et fantastisk netværk af andre forældre, der ønsker vidensdeling, erfaringsudveksling og mere tid til at fordybe sig i voksenhøjde.

Hvem underviser på Uddannelsen

Primære undervisere er Peter og Mette Junker, stiftere og partnere af Body Mind Academy.

Eksterne undervisere er Marie-Louise Hannesbo fra En bid af Malou, åndedrætsekspert Eivind Rasmussen og Mette Ferrold.

Malou arbejder som familiekonsulent og har speciale i børns adfærd omkring mad. Gennem kreative påfund i og udenfor køkkenet er hun med til at styrke børns selvbillede og selvværd, og derved skabe en større nysgerrighed og interesse for mad. En af Malous styrker er, at hun kan oversætte børns adfærd og behov til forældrene, så de forstår, hvad der egentlig er på spil.  Hun guider derfor også forældrene i, hvad de som rollemodeller kan gøre, for at støtte deres barns udvikling bedst muligt. 

Eivind har arbejdet med åndedrættet i mange år og formår at åbne vores øjne op for, hvordan vi på en meget simpel måde kan styrke vores immunforsvar, tæmme vores temperament og ganske enkelt trække vejret på den rigtige måde. Både børn og voksne har meget glæde af Eivinds øvelser. 

Mette er vores uundværlige blæksprutte og mor med stort M. Hun deler gladelig ud af sine erfaringer og kender vores metode og redskaber helt ind til benet.

Lær det – Lev det – Giv det videre