Skip to main content

FamilieCamps

Datoer for sponserede FamilieCamps 2018:

1. – 3. juni – Møn – afholdt
26. – 28. oktober – Møn – afholdt
16. – 18. november – Møn – udsolgt

Stærkere familiesammenhold

Body Mind Academy FamilieCamp har de seneste 5 år hjulpet mange børnefamilier med at styrke familiesammenholdet. For al forskning viser, at for at have balance som menneske, er vi nødt til at have balance arbejdsmæssigt, familiemæssigt og personligt. De tre livssammenhænge hænger uløseligt sammen.

Det er netop, hvad Body Mind Academy FamilieCamps sætter fokus på – hvordan vi spiller familien stærk som et stort team, hvor børnehøjde og voksenhøjde forenes i familiehøjde, så alle tager ansvar og det unikke dyrkes og styrkes i familien.

Udbytte af FamilieCampen:

❤ Kvalitetstid, nærvær og udvikling i familiehøjde
❤ Øget selvværd og selvtillid i familiehøjde
❤ Hver for sig er vi unikke – SAMMEN gør vi forskellen

Hør om familiernes oplevelser på FamilieCamp familieterapi-med-boern

Hvad er programmet?

Som familie kan I se frem til tre dage fyldt med kvalitetstid, aktiviteter, læring, indsigter og nye venskaber. Med naturen som en vigtig medspiller dyrkes teambuilding og mindfulness i familiehøjde og bålet tændes om aftenen. Fokus er på at dyrke og styrke det unikke i familien og herigennem spille familien stærk som et stort TEAM. Nogle aktiviteter involverer kun børn og andre aktiviteter kun forældre, men langt det meste af indholdet på campen foregår i familiehøjde – hvor læring gennem leg er et gennemgående tema.

For at lære skal rammerne være i orden. FamilieCampen foregår derfor i naturskønne omgivelser, og med lækker økologisk mad af de bedste råvarer på tallerkenerne.

Og sidst men ikke mindst dyrker vi mangfoldigheden, og vælger herudfra 8-10 børnefamilier til hver camp, da vi af erfaring ved, at man som familie lærer mest, når forskelligheden skaber helheden.

 

Datoer for sponserede FamilieCamps i 2018:

1/6 – 3/6
Ulvshale Strand
Sandvejen 40
Stege, Møn

26/10 – 28/10
Ulvshalestrand
Sandvejen 40
Stege, Møn

16/11 – 18/11
Ulvshalestrand
Sandvejen 40
Stege, Møn

Læs mere om Ulvshalestrand ved at KLIKKE HER.

Hvad får I med hjem som familie?

I får som familie en fælles referenceramme, og herigennem et fælles sprog, ved at lære de samme redskaber i børnehøjde og voksenhøjde. Redskaber, som er simple og effektive, så ALLE i familien kan tage ansvar for familiens trivsel – og herigennem spille hinanden stærke som et stort TEAM.

Jeres børn lærer og mærker, hvad der gør dem til noget helt særligt. De bliver klogere på deres unikke talenter, og får herudover nye venner.

Som forældre får I redskaber til at blive den bedst mulige mentor, når det kommer til at dyrke og styrke jeres børns unikke talenter. I bliver forhåbentlig klogere på jer selv som forældre – og får mulighed for at netværke med andre bevidste forældre, som I kan sparre og dele erfaringer med.

En oplevelse sammen som familie – som I sent vil glemme – med nærvær, udvikling og sammenhold i familiehøjde.

Udbyder og undervisere

 

Familiecampen udbydes af kursusvirksomheden Body Mind Academy, grundlagt i 2004. Bag kursusvirksomheden står ægteparret Mette og Peter Junker, som sammen med deres børn, Viktoria på 10 år og Niklaz på 13 år, og et dedikeret team på 10 personer, er FamilieCampens drivkrafter.

Et team, hvor forskelligheden skaber helheden, og hvor campens motto “Hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen” er i højsædet. Et team som, til hver eneste FamilieCamp, glæder sig lige så meget som campens deltagere.

Pris og praktisk information

Hvad koster det?
Egenbetalingen for sponserede FamilieCamps er kun 495 kr. pr. deltagende familiemedlem, hvilket inkluderer fuld forplejning, logi (eget værelse med bad og toilet) og materialer.

Afholdelsessteder
Der afholdes FamilieCamps både øst og vest for Storebælt:

Møn: http://www.ulvshale-strand.dk/

Kaløvig: http://kalovigcenter.dk/

Tilmelding
Tilmelding foretages ved at sende en mail til:

bma@bodymindacademy.dk

Hvor I skriver lidt om, hvem I er som familie, hvad I forventer jer af FamilieCampen, og HVORFOR I gerne vil deltage. Herefter kontaktes I på telefonen, så det er vigtigt, at I ligeledes oplyser jeres telefonnummer.

Vi dyrker mangfoldigheden, og vælger herudfra 8-10 børnefamilier til hver camp, da vi af erfaring ved, at man som familie lærer mest, når forskelligheden skaber helheden.

Praktisk
Det eneste I skal medbringe er praktisk inde- og udetøj til 3 dage og en lille toilettaske. Alt andet er inkluderet i prisen såsom dyner, puder, sengelinned og håndklæder.

Spørgsmål?
Besvares med glæde på Tlf. 27 41 12 41 eller bma@bodymindacademy.dk.

På vores camps får vi tit at vide, det har været en luksus camp. I hvert fald skal der ikke herske tvivl om, at vi forbinder en god camp med indbydende omgivelser, hygge, økologi og et dygtigt og ekstraordinært stort personale i forhold til antal deltagere.

Hvad siger familierne?

“Jeg kan på alle måder anbefale Familie Campen til enhver anden familie. Peter/Mette og team har på deres egen ligefremme og fantastiske måde gjort en stor forskel for min familie – på bare en weekend. Med få teknikker har vi forbedret vores kommunikation markant – både i børnehøjde og voksenhøjde. Vi har brugt en weekend på at blive bekræftet i alt det vi er gode til – og alt det vi går og drømmer om – ikke kun Jesper og jeg – men også børnene. At vi har fælles drømme og hvordan vi opnår dem – sammen! Det er den bedste “familie investering” vi har gjort længe. Også det at få et indblik i andre skønne og ikke mindst meget forskellige familier. Det var så givende, intenst, sårbart, skrøbeligt og bare så rigtigt. Ungerne havde en fest og det var fantastisk at se og opleve, hvor dan de på kort tid fandt det helt naturligt at være sammen med nogle de slet ikke kendte. Håber virkelig at Call Me bliver ved med at sponsorere dette tiltag, og at mange flere familier kan få glæde af det.”

Kathrine Færch Stadil & familie

“5 stjerner er slet ikke nok. De skal have 100. Body Mind Academy og deres team var helt igennem fantastiske, og vi er så taknemmelige for at være deltagere på Tal ordentligt Familiecampen. At møde så dejlige mennesker, der kunne ændre os alle så positivt med så enkle redskaber, var virkelig en øjenåbner. Tænk hvis man fik de øvelser vi lærte i vores familie til at være hverdag i grundskolen. SÅ ville mange konflikter undgås gennem hele skolelivet.”

Familien Tjerrild/Mikkelsen

“Det har simpelthen været det bedste jeg har gjort for min familie! Jeg er så taknemmelig for, at jeg valgte at deltage. Hvis jeg havde nogen tvivl om, hvorvidt vi skulle deltage, blev den lynhurtigt fjernet af det professionelle team, deres måde at være på og den professionalisme, vi blev mødt med. Mette og Peters personlige engagement og deres vidunderlige team, har virkelig gjort en forskel i vores liv. Malou er suveræn til at få børnene til at åbne op og se dem selv i verden på en ny og positiv måde, som skaber en forandring i børnene. Det er virkelig suverænt og enestående at dele aktiviteterne op i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde. Der bliver talt til både børn og voksne, så de forstår det, og det bliver forenet i familien, så familien udvikler sig sammen, som en kærlig enhed. Jeg kan varmt anbefale det, alle familier burde deltage i en familiecamp mindst en gang i livet.”

Familien Mørup Sand

“Det er helt fantastisk, at både børn og voksne har lært de samme redskaber til brug i hverdagen. Vi diskuterer mindre, og tonen imellem os er blevet rigtig god. Vi har lært at se hinandens styrker, og vi bekræfter hinanden dagligt – det giver selvtillid og selvværd for både børn og voksne. At deltage i FamilieCampen er det bedste vi nogensinde har gjort for familiens trivsel, og vi kan kun anbefale at tage af sted”

Familien Gravesen

Kæmpe tak for en magisk oplevelse! Verden vil blive et bedre sted, hvis vi alle tænkte mere sådan! Sådan en Camp burde alle familier opleve, da det er et kærligheds boost som familie og som samfund, og det bekræfter hvor stærke vi er sammen, når vi giver plads til hinanden og ser & hører hinanden med åbent sind! Et smil og et positivt ord er de vildeste våben vi har og de kan gøre underværker. Jeg vil ønske at campens indhold kommer mere på dagsordenen både i børnehøjde, voksenhøjde, familiehøjde, “mediehøjde” og samfundshøjde, da vi ALLE ville få et kolossalt udbytte og effekt heraf. Tak for denne oplevelse! Vi vil hjælpe med at sprede jeres budskab, da det er gået lige i hjertet på os!

Maja Lübbers Halborg & familie

Fem STORE stjerner til alle de fantastiske mennesker, der står bag denne meget lærerige weekend. Det vi har taget med os er meget større fokus på at se vores forskelle som en styrke, og italesætte styrkerne, fremfor at se vores forskelle som “noget” grundlæggende, der skal laves om. Vi bruger især værktøjerne “Hjertemeditation”, som hjælper os til at mærke os selv og styrke indre positive bekræftelser. Og så bruger vi 1 negativ – 3 positive, når talen “løber løbsk”. Det har været en meget lærerig, sjov og vigtig! weekend. Tusind tak til jer alle

Fam. Grothe Mikkelsen

Familiecamp er et pust af frisk og kærlighedsfuld luft. En skøn pause, hvor vi som familie fik tid til at være sammen på en helt ny måde. Det er vigtigt at blive mindet om, hvor vigtigt det er at have følelserne med, og ikke være bange for at række ud og støtte hinanden. Modellen bør rulles ud til mange flere, og hele trivselsmodellen må og skal være det basale i alle familiers og skolers hverdag.

Anne Skare Nielsen & familie

Som familie er vi blevet beriget på FamilieCampen. Vi har lært at se vores forskelle som styrker, og vi har lært at spille hinanden stærke og være sammen på en langt mere nærværende måde end tidligere. De simple og enkle redskaber vi har fået med hjem, har gjort vores hverdag langt mere positiv, og har givet os et helt nyt overskud i en lidt travlt hverdag.

Familien Sperling

“Uvurderlig familiecamp der gjorde det de lovede og meget mere. Vi har fået en familie, der er mere positiv, og der har et mål for fremtiden. Campen har gjort os i stand til at være et team, der holder sammen i dårlige og gode tider.”

Fabiola Christensen & familie

“Familiecamp kan anbefales til alle familier som synes at det er svært at bevare den gode stemning og en positiv tone i hverdagen, hvis kommunikationen er gået i hårknude, eller hvis I bliver fanget i negative spiraler, bebrejdelser og manglende anerkendelse og værdsættelse af hinandens forskelligheder.
Der er hjælp at hente og alle kan lære redskaberne!”

Familien Knap

“Vi tog på Familiecamp for at få et “helle” i en travl hverdag. Igennem kun 48 timer blev vi taget igennem et program, som på mange måder var simpelt – og alligevel effektivt. Der blev zoomet ind på alt det positive, og vi gav – og blev også bedre til at modtage andres anerkendelse. Har du kun en friweekend i året, så investér den i Familiecampen. En gave til både voksne og børn – og FAMILIEN.”

Familien Ølholm-Jørgensen

“Vi kan varmt anbefale enhver familie, der er ambitiøs omkring kvalitetsliv for både børn voksne, at deltage på FamilieCamp.
Det fantastiske team får lynhurtigt opbygget tillid og tryghed for alle.
Vi er kommet hjem med 4 hjerter fyldt med kærlighed og en masse overskud.
Nu skal vi holde fast i de gode værktøjer i en travl hverdag, og vi har allerede set gevinsten hos vores børn. TAK for inspiration og hjertevarme til hele teamet og Call Me.”

Familien Walde

“For min lille dreng og jeg har FamilieCampen betydet en dybere forbundethed imellem os og at jeg
mærker kærligheden stærkere både i vores relation, som generelt i mit liv. Måske mit hjerte har åbnet sig
lidt mere nede på Møn.
En anden stor gave vi har taget med os hjem, er at jeg ser min dreng tydeligere, ser hvem han er, hans
behov og dette er et fantastisk grundlag for vores familie. Sammen er vi virkelig stærkere og gør en
forskel. Og jeg sidder som forældre med følelsen af at træffe de rette valg for min søn og det fylder mig
med kærlighed og taknemmelig. TAK ”

Familien Byriel

“Der var et fint flow og sammenhæng i aktiviteter, øvelser og indlæg og vi fik alle 4 følelsen af være unikke og fik samtidig styrket følelsen af samhørighed.  Alt var super relevant og vi kom omkring mange emner på kort tid. Undervisning i børne – voksen og familiehøjde er genialt. Vi tror på, at det er det som skal til for at skabe et fælles sprog for familien. Alle redskaber bruges dagligt – særligt hjerteboomerang og 1 negativ og 3 positive. Vi oplever også at børnene formår at anderkende hinanden for deres personlighed og ikke kun for deres præstationer. De har fået en forståelse for, at det ikke kun er det vi kan, men særligt hvordan vi er, både overfor os selv og hinanden, som er vigtigt. Det har vi talt om flere gange i familien, men nu hvor det er forklaret i børnehøjde har det sat sig fast på en helt anden måde.”

Familien Rosenkrants

“Jeg er vildt med budskabet fra Body Mind Academy og familiecampen har kun gjort mig mere overbevist om at det er vejen for os. Vi havde alle tre en fantastisk weekend og har fået stort udbytte.
I dag havde Bertram alle vores “gaver” fra Call Me med i skole og delt ud til klasse kammeraterne og lærerne.
I går aftes da vi kom hjem fra Kaløvig spillede drengen Playstation sammen og pludselig hører jeg Malthe sige til Bertram at han skal komme over til ham (i spillet altså) fordi sammen gør vi en forskel 🙂 Jo jo det kan bruges mange steder.”

Familien Holst

“Vi havde nogle fantastiske dage på FamilieCampen. Det var en rigtig god oplevelse at få sat fokus på den enkelte, familien og fællesskabet, både i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde. De fysiske rammer for Familiecampen var rigtig gode og teamet bag er helt fantastiske mennesker som skal have stor ros for deres tilgang til og syn på andre mennesker. 1000 tak for nogle rigtig gode, hyggeligt og lærerige dage.”

Familien Unold

“Dette bør enhver familie deltage på. Fantastisk team, mad og omgivelser og ikke mindst den indsigt og ro hele familien oplevede….bare vi skulle afsted igen😄”

Familien Nielsen

”En weekend som alle børnefamilier ville have gavn af, og som burde være alle forundt. At se sin datter på 8 få større tro på sig selv på bare 2 døgn, hjulpet af de redskaber hun blev introduceret til af det fantastiske team, var meget rørende. Teamets engagement, åbenhed og smittende glæde gjorde campen til en kæmpe oplevelse, og det er helt sikkert, at denne weekend kommer til at gøre en kæmpe forskel fremover i vores liv som familie og vores måde at klare livets forskellige udfordringer. 1000 tak!”

Familien Kaas

Familieterapi

Sammensætning af familier kan være meget forskellige, derfor har vi hos Body Mind Academy sammensat en alternativ familieterapi form, der er skræddersyet til at hjælpe børnefamilier. Vores familiecamp har til formål at hjælpe børnefamilier med at dyrke nærvær, omsorg og kærlighed i familiehøjde.

Familieterapi henvender sig hovedsageligt til børn og forældre, men med vores sammensætning i familiecampen er det ligeledes muligt, at inddrage f.eks. bedsteforældre, tanter og onkler eller andre der måtte have en familiemæssig tilknytning.

Hvorfor er familieterapi vigtigt?

Familieterapi er vigtigt, fordi at relationen mellem børn og deres forældre, er et af de dybeste og stærkeste tilknytninger mellem mennesker. Vi oplever derfor at både de bedste og værste øjeblikke sker, når vi er blandt dem vi elsker allermest. Når vi trives med hinanden i familien, føler vi os glade, muntre og lykkelige. Hvis vi derimod har problemer eller stridspunkter i familien, kan det ofte føles meget alvorligt og ulideligt for vores trivsel og samvittighed. Når vi har det sådan, vælger mange ofte, at fortrænge eller ignorere problemerne eller prøve at retfærdiggøre over for sig selv, hvorfor det ikke er mit ansvar. Nogle gange har man brug for vejledning til at håndtere problemerne, ellers kan det hænde at man ryger ind i en ond cirkel, hvor det bliver sværere at hjælpe sig selv, mens man kun gør problemerne værre. En ”familieterapeut” kan hjælpe med de involverede i familien med at få en større og indsigt, samt give dem nye handlemuligheder, der styrker familiesammenholdet.

Familieterapeut eller familievejleder?

Mette Junker og Peter Junker har viet deres liv til at hjælpe børnefamilier, hvilket har skabt fundamentet for familiecampen og ikke mindst Body Mind Academy. På trods af de ikke har en familieterapeut uddannelse, har de formået at forene og styrke børnefamilier gennem mindfulness, meditationsteknikker, nærvær og kærlighed. Familiecampen er ideelt for din familie uanset om der måtte være intrigere, problemer eller ej. En weekend på campen giver dit barn øget selvværd og selvtillid, og samtidig vil i gå derfra som en familie, der er blevet bedre til nærvær frem for samvær. I bund og grund er kvalitetstid, nærvær og udvikling i fokus.

Børn i højsædet ved familieterapi

Vores alternative familieterapi på campen vil hjælpe dit barn med at kunne mærke og forstå sig selv bedre, herunder sine tanker, følelser og oplevelser. På forløbet vil der blive talt meget omkring følelser, og hvordan de opfattes i mellem barn og forældre. Jeres barn hjælpes derfor med at blive bedre til at kunne identificere følelser og sætte ord på dem. Ligeledes vil barnet blive bedre til at opfatte andres følelser og sætte sig deres sted, og på den måde kunne forholde sig følelsesmæssigt til andre personer.

boerne-grupper

Børnehøjde

Der findes ikke noget stærkere, end når børn anerkender og inspirerer hinanden. Det vi voksne er 1 dag om at lære børn, kan børn lære af hinanden på 1 time. Vi kalder det B til B – Børn til Børn.

familieterapi-paa-familiecamp

Familiehøjde

Børn hører hvad du siger, og mærker hvad du tænker. De er umiddelbare, og vi voksne er rationelle. At skabe samklang herimellem, og forene børnehøjde og voksenhøjde, er det vi kalder familiehøjde.

voksen-grupper

Voksenhøjde

I skolen fik vi karakterer ud fra, hvor gode vi var til at høre efter det, som blev sagt, og se det, som blev vist – og herefter genfortælle det. Derfor er vi som voksne meget styret af det, vi kan SE og HØRE.