Skip to main content

Vi tilbyder individuelle konsultationer til dig, som mangler en retning i livet og/eller som ønsker sparring på nogle af livets store spørgsmål. Du har formentlig et stort drive og et stort hjerte, og måske sidder du fast i hverdagens gøremål og får hermed ikke fulgt dit hjerte. Måske er du blevet lagt ned med stress, og måske er din krop også begyndt at være i ubalance.

Vi har efterhånden haft mange hundrede klienter igennem vores hænder gennem de sidste 12 år og vores ypperste formål er, at du finder tilbage til at være den bedste udgave af dig selv, dette bl.a. via simple og effektive værktøjer til både krop og sind, som du selv kan praktisere derhjemme.

Vi har en stor værktøjskasse, som vi bruger intuitivt i vores behandlinger. Zoneterapi, neuromuskulær terapi, akupressur, frekvensterapi, kostvejledning, åndedræt, meditation, stressmåling, healing og meget mere.

Hvis du har en sundhedsforsikring, så kan du formentlig bruge den, da Mette er RAB behandlinger- registreret alternativ behandler. 

Pris pr. konsultation 1.250 kr og har typisk en varighed på op til 5 kvarter. 1. konsultation har typisk en varighed på op til 2 timer og koster 2.000 kr.

Vi har også god erfaring med at have par i konsultation både i forhold til forælderrollen og det at få et parforhold til at fungere i en hektisk hverdag.

Kontakt Mette på telefon 51 90 45 90 og Peter på 27 41 12 41