Skip to main content

Kidz & Tween Camps

Næste camp den 7.-9. december på Møn

Hvor selvværd, trivsel og fællesskab styrkes hos børn og tweens (8-13 år)

Kidz & Tween Camps afholdes 2 gange om året – i skolernes sommerferie – og primo december måned.

Vi styrker børns og tweens personlige og sociale kompetencer – for jo stærkere står de i sig selv – også fremadrettet.

Læring gennem leg er omdrejningspunktet – og natur og hav en selvfølge til at skabe optimale rammer. Camps hvor nye venskaber ligeledes er en del af udbyttet.

ALLE børn og tweens er unikke – men det vigtigste er, at de selv tror på det. Og det er, hvad man som deltager bliver klædt på til via redskaber – og træner i gennem øvelser og aktiviteter.

Kort sagt, så hjælper vi børn og tweens med at være den bedste udgave af sig selv – og dette i kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på, at forskelligheden skaber helheden.

Programmet på vores Kidz & Tween Camps er altid nøje tilrettelagt og sæsonbestemt, alt efter om det er JuleCampen eller SommerCampen – og udgør en fin balance mellem krea, nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde.

Rammerne er til, at der er plads til både at være barn og på vej til at være teenager. Så der er afsat tid til, at tweens er for sig, børnene er for sig – og hvor vi er sammen allesammen.

Og formålet med hver eneste camp er, at dit barn/tween kommer hjem fra campen træt og fyldt op med glæde, selvværd og nye venskaber – og det er vi stolte over at lykkedes med i de 5 år, hvor vi har afholdt Kidz & Tween Camps.

  • teambuilding

Tidspunkt:

Næste Kidz & Youth Camp starter fredag d. 7. december kl. 15 – og slutter søndag d. 9. december kl. 15.

Pris:

2.850 kr. pr. barn/teenager. Søskenderabat halv pris. Faktura fremsendes ved tilmelding.

Overskuddet fra campen går til sponsering af børn og unge, hvis familier ikke selv har pengene til at betale for deltagelse på vores forløb på Kidz & Youth Academy samt Kidz & Youth Camps.

Og i de 5 år, vi kørt forløb på Kidz & Youth Academy samt afholdt Kidz & Youth Camps – har vi altid haft min. et sponseret barn/teenager med på hvert forløb/camp. Heri skal medregnes de sponsorater, vi med stor taknemlighed løbende modtager fra private personer, fonde og virksomheder.

Sted: 

Luksuskolonien, Ulvshale Strand på Møn, Sandvejen 40, Stege. De mest fantastiske rammer til nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde.

Tilmelding:

Du tilmelder dit barn/teenager ved at skrive til Peter Junker på bma@bodymindacademy.dk – hvorefter vi fremsender et velkomstbrev, program og en faktura.

Spørgsmål:

Er ALTID velkomne på: bma@bodymindacademy.dk – eller ved at ringe til os på tlf. 27 41 12 41.

Teamet på campen..

På Kidz & Youth Camp møder deltagerne altid et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne og børn, som alle har et kæmpe hjerte, der brænder for at gøre en forskel.

B:B – Børn til Børn og U:U – Ung til Ung og U:B – Ung til Børn er noget vi har dyrket og haft fokus på i Body Mind Academy, siden vi startede i børnehøjde tilbage i 2013. Vi er meget opmærksomme på, at børn og unge spejler sig i hinanden og hurtigt lærer af hinanden, og det er vores erfaring, at når børn og unge spiller hinanden stærke, har det en større og vedvarende effekt.

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Hvor ønsker dit barn/din teenager at sove?

Man kan vælge at sove på et 4 personers værelse med eget bad og toilet – eller man kan vælge at sove i fællesrummet, som vi om aftenen ombygger til en “sovesal”. Dyner, puder, sengelinned og håndklæder er med i prisen, og en del af det luksuskolonien tilbyder.

Det er meget vigtigt for os, at såvel børn, unge som forældre føler sig trygge og velkomne på vores camps.
DERFOR…
 er mobning ikke eksisterende. ALLE er LIGE og ALLE er UNIKKE.
 alle voksne på campen har en ren straffe- og børneattest. Også de forældre, der vælger at være med som hjælpere.
 alle deltagere har en kontaktperson, som både forældre og børn kan henvende sig til.
 alle forældre er hjerteligt velkomne til at ringe til os 24/7.
 vi har altid en bil til stede på campen, som er klar til rykke ud.
 hvis et barn føler sig utryg, er der hele døgnet rundt en voksen, man kan søge trøst hos.
 alle børn er under opsyn hele døgnet.
 vi er flere voksne fra teamet, som kan førstehjælp og smertelindre.
 alle voksne i teamet kan håndtere følelser, som sidder i klemme.
 flere voksne i teamet kan alternativ behandling, hvis der opstår maveonde, hovedpine eller anden form for ubalance.
 vi tager højde for evt. allergi over for visse former for mad samt intolerancer.
 og hvis dit barn/teenager er medicineret, er det vigtigt, at vi er orienteret herom.