Skip to main content

Kidz Børnecamps mandag d. 6. juli kl. 12 – onsdag d. 8. juli kl. 15

Vi styrker børns personlige og sociale kompetencer, så de står endnu stærkere  i sig selv – også fremadrettet.

Læring gennem leg er omdrejningspunktet – og naturen hjælper os med at skabe de mest optimale rammer. På vores Camps skabes et trygt rum, hvor nye venskaber knyttes og fællesskaber dyrkes.

ALLE børn er unikke, og det er et af vores mål, at de også selv kommer til at eje den følelse via teambuilding, mindfulness, øvelser og leg.

Kort sagt, så hjælper vi børnene med at være den bedste udgave af sig selv – og dette i kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på, at forskelligheden skaber helheden.

Programmet på vores Kidz børnecamps er altid nøje tilrettelagt og udgør en fin balance mellem krea, nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde.

Rammerne er til, at der er plads til både at være barn og på vej til at være teenager, og formålet med hver eneste camp er, at hvert barn kommer hjem fra campen træt og fyldt op med glæde, selvværd og nye venskaber.

Det er vi stolte over at lykkedes med i de 7 år, hvor vi har afholdt Kidz Børnecamps.

  • teambuilding

Kidz Sommercamp 2020 starter mandag d. 6. juli kl. 12 og slutter onsdag d. 8. juli kl. 15.

Hvor: 

Vi afholder årets sommercamp i Nordsjælland, Steenhøjs-aasen nr. 5, 3250 Gilleleje. I vores dejlige træsommerhus, tæt på stranden.

Der er både sovepladser indenfor i annekset og i sommerhuset og udenfor i et hyggeligt telt.

Pris.

Prisen pr. deltager er 2.850 kr. inkl. materialer og fuld forplejning.

Der er maks plads til 12 deltagere.

Tilmelding.

Du tilmelder dig ved at skrive til Peter eller Mette. Ved tilmelding beder vi dig oplyse dit barns navn, alder og eventuelle forhold vi skal tage hensyn til. Endvidere dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig og høre, hvordan vi kan give DIT barn den absolut bedste oplevelse på vores sommercamp.

Kontakt Peter og Mette her.

Teamet på campen

På vores Camps møder deltagerne altid et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne og børn, som alle har et kæmpe hjerte, der brænder for at gøre en forskel.

B:B – Børn til Børn er noget vi har dyrket og haft fokus på i Body Mind Academy, siden vi startede vores arbejde med børn tilbage i 2013.

Vi er meget opmærksomme på, at børn spejler sig i hinanden og hurtigt lærer af hinanden, og det er vores erfaring, at når børn spiller hinanden stærke, har det en større og vedvarende effekt.

Alle voksne i teamet er uddannet på Body Mind Academys mentor uddannelse Energibevidst Lederskab. Alle børn i teamet har gået på Kidz Academys intensive forløb både “Du er Unik” og “Det du ikke lærer i skolen”.

Størstedelen i vores team har en baggrund indenfor børn og trivsel. Vi har bl.a. en tidligere skoleleder i teamet, en souschef i ungdomspensionen, en socialpædagog, en diplomuddannet skolelærer, en mentaltræner og vi er selv uddannede mastercoaches.

På hver camp giver vi enkelte forældre mulighed for at være en del af vores team.

Dette for at give de børn, som ikke føler sig klar til at tage afsted på camp uden mor eller far muligheden for at få en super oplevelse på lige med de andre deltagende børn.

Forældrene deltager på lige fod med teamet som hjælpere i køkkenet, i aktiviteterne og i oprydningen. Vores erfaring er, at disse forældre tager styrket fra campen både i deres egen rolle som forælder, men også som menneske og ikke mindst med en følelse af ikke at være alene med de glæde og udfordringer vi møder som forældre i hverdagen.

Mor, Christina Rasmussen udtaler:

Helt personligt som forælder og en del af teamet bliver jeg høj- høj på livet og en oplevelse af at connecte med min dreng og mig selv på en måde jeg ikke kan beskrive med ord.

Den oplevelse I giver mig sammen med min dreng, se ham vokse og bare være, er jeg jer evigt taknemlig for❤️❤️❤️

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Har dit barn allergier, intolerancer eller særlige behov, så vil vi meget gerne vide det. Vi er vant til at navigere i gluten- og laktose intolerancer.

 

Det er meget vigtigt for os, at såvel børn, unge som forældre føler sig trygge og velkomne på vores camps.
Derfor…
 er mobning ikke eksisterende. ALLE er LIGE og ALLE er UNIKKE.
 alle voksne på campen har en ren straffe- og børneattest. Også de forældre, der vælger at være med som hjælpere.
 alle deltagere har en kontaktperson, som både forældre og børn kan henvende sig til.
 alle forældre er hjerteligt velkomne til at ringe til os 24/7.
 vi har altid en bil til stede på campen, som er klar til rykke ud.
 hvis et barn føler sig utryg, er der hele døgnet rundt en voksen, man kan søge trøst hos.
 alle børn er under opsyn hele døgnet.
 vi er flere voksne fra teamet, som kan førstehjælp og smertelindre.
 alle voksne i teamet kan håndtere følelser, som sidder i klemme.
 flere voksne i teamet kan alternativ behandling, hvis der opstår maveonde, hovedpine eller anden form for ubalance.
 vi tager højde for evt. allergi over for visse former for mad samt intolerancer.
 og hvis dit barn er medicineret, er det vigtigt, at vi er orienteret herom.

Sofia Hammer på 14 år


“En af de ting jeg godt kunne lide ved Kidz Børnecamp var, at alle menneskerne ville hinanden det bedste, hvilket man ikke ser så tit i hverdagen. Vi lærte også, hvordan vi kunne blive mere positive i det ellers meget negative samfund, vi lever i i dag.

Kidz Børnecamp er et sted, hvor janteloven ikke gælder, og andre kun bliver glade, når du taler godt om dig selv og hvad du har opnået. For selvom nogen måske er bedre eller har har opnået mere, er der ingen der har den samme historie og været igennem præcis det du har.

På campen er man sammen med en masse mennesker i forskellige aldre, og man lærer konstant noget fra hinanden, og det er også et sted, du lærer mere om dig selv og arbejder med dig selv.”

 

Klara Enevoldsen 12 år

“Jeg har været superglad for at være med på Kidz SommerCamp, og har lært rigtig meget på de 4 dage, og ved nu at jeg er god nok, som jeg er.”

 

Asger Lillevang Andersen 12 år

“Jeg anbefaler Kidz Sommercamp og Kidz Academy, hvis dit barn har det lidt svært i skolen eller bliver mobbet, så synes jeg dit barn skal prøve det og få det bedre.”

 

David Wu Johansen 12 år

”Jeg vil gerne anbefale Kidz SommerCamp, da det er rart at møde børn, som er flinke og søde overfor hinanden. Jeg har også lært at tale mere med andre. Derudover er der masser af sjov og mange sjove aktiviteter”