Skip to main content

Kidz & Youth Camp

SommerCamp den 2.-4. juli på Møn

En  uforglemmelig camp, hvor selvværd, trivsel og fællesskab bliver styrket hos børn & unge i alderen 6-18 år.

Jo før, vi styrker vores barn og teenagers personlige og sociale kompetencer, jo stærkere står de i sig selv også fremadrettet.

På Kidz & Youth Camp bliver deltagerne klædt på med redskaber og øvelser, så de tror mere på sig selv og kan stå frem i relationer og sammenhænge, som de ikke har gjort før. Kort sagt så hjælper vi børnene og teenagerne med at være den bedste udgave af sig selv og dette i meget kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på at forskelligheden skaber helheden, og at vi hver for sig er unikke og sammen gør forskellen.

Programmet på Kidz & Youth Camp er nøje tilrettelagt og udgør en fin balance mellem krea og teambuilding, mindfulness og nærvær, bålhygge og fordybelse, leg og bevægelse og grin og glæde.

Rammerne er sat til, at der er plads til både at være barn og teenager, og der er afsat tid til, at de unge er for sig, børnene er for sig, og hvor vi har noget tid sammen alle sammen. Det er vores erfaring, at der opstår en fantastisk synergi, når børn og unge er afsted sammen. Netop fordi de børn og unge, der tilmelder sig campen overordnet har de samme glæder og udfordringer bare i børne- og ungehøjde.

Du får helt sikkert et barn/teenager med hjem, som er træt og fyldt op med glæde, selvværd og nye venskaber.

  • teambuilding

Tidspunkt:

Næste Camp starter mandag d. 2. juli kl. 12 og slutter onsdag d. 4. juli kl. 15.

Pris:

2.850 kr. pr. barn. Søskenderabat halv pris. Faktura fremsendes ved tilmelding.

Overskuddet går til vores egen Kidz Pulje, som støtter de børn og familier, som ikke selv har midler til at komme på Kidz Camps, Kidz eller Youth Academys 8 ugers forløb eller vores børne- eller unge netværk Kidz Society og Youth Academy.

Vi kan med stolthed sige, at der på Kidz Sommercamp 2017 kom et overskud, så vi har kunne betale for at 1 barn kan gå på Kidz Society og få styrket selvværd og trivsel.

Sted: 

Vores absolut yndlings perle på Ulvhale Strand på Møn, Sandvejen 40, Stege.  Vi har de mest fantastiske rammer, hvor vi bruger naturen til at have det sjovt.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at skrive til Peter og Mette på bma@bodymindacademy. Efter tilmelding fremsendes praktiske detaljer og program.

Spørgsmål:

Du er ALTID velkommen til at ringe eller skrive til os. Mail: bma@bodymindacademy.dk – Peter tlf. 27 41 12 41 og Mette tlf. 51 90 45 90.

Teamet på campen.

På Kidz & Youth Camp møder deltagerne et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne og børn, som alle har et kæmpe hjerte, der brænder for at gøre en forskel.

B:B – Børn til Børn og U:U – Ung til Ung og U:B – Ung til Børn er noget vi har haft fokus på i Body Mind Academy, siden vi startede i børnehøjde tilbage i 2013. Vi er meget opmærksomme på, at børn og unge spejler sig i hinanden og hurtigt lærer af hinanden, og det er vores erfaring, at når børn og unge spiller hinanden stærke, har det en større og vedvarende effekt.

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Hvor ønsker dit barn/din teenager at sove?

Der er mulighed for både at sove på værelse med 1 – 3 andre kammerater eller i sovesal sammen med voksne og 10 – 15 andre børn.

Det er meget vigtigt for os, at såvel børn, ung som forældre føler sig trygge og velkomne på ALLE vores camps.
DERFOR…
 er mobning ikke eksisterende. ALLE er LIGE og ALLE er UNIKKE.
 alle voksne på campen har en ren straffe- og børneattest. Også de forældre, der vælger at være med som hjælpere.
 alle deltagere har en kontaktperson som både forældre og børn kan henvende sig til.
 alle forældre er hjerteligt velkomne til at ringe til os 24/7.
 vi har altid en bil til stede på campen, som er klar til rykke ud.
 hvis et barn føler sig utryg, er der hele døgnet rundt en voksen man kan søge trøst hos.
 alle børn er under opsyn hele døgnet.
 vi er flere voksne fra teamet som kan førstehjælp og smertelindre.
 alle voksne i teamet kan håndtere følelser, som sidder i klemme.
 flere voksne i teamet kan alternativ behandling, hvis der opstår maveonde, hovedpine eller anden form for ubalance.