Skip to main content

Kidz Society

Kidz Society

Et society for børn, der har gået på Kidz Academy og/eller deltaget på Tal ordentligt FamilieCamp. Et society, hvor børn bliver spillet stærke ved at dyrke det unikke i hinanden, og vedligeholder og videreudvikler det de allerede har lært sammen med andre børn med samme sprog, tilgang og fundament.

“Et society hvor børns personlige og sociale kompetencer styrkes i børnehøjde”

Derfor er B til B (Børn til Børn) omdrejningspunktet på Kidz Society, da der ikke findes noget stærkere end når børn inspirerer og anerkender hinanden.

Nytårskur på Hindsgavl - hjerter og spilletSom forældre er vores fornemste opgave at klæde vores børn bedst muligt på til at gå i livets skole – derfor er I som forældre ligeledes tænkt ind i nedenstående program.

Et program – som tidsmæssigt, prismæssigt og indholdsmæssigt gør – at så mange børn som muligt kan deltage:

Program for Kidz Society 2017:

Den 10. februar: Kick-off – hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen – vi finder ud af, hvad der er unikt ved hinanden i Kidz Society, og hvordan vi dyrker det, så vi får det bedst mulige frem i hinanden – og herudfra spiller hinanden stærke.

Den 10. marts: Elektroniske hjælpemidler – børn i dag er den første generation, som er vokset op i en fuldstændig digitaliseret verden – så hvordan skaber vi, ved hjælp af elektroniske hjælpemidler, en bedre verden, som samtidig giver mening for DIG som barn.

Den 5. maj: Børn underviser forældre – i det som de har lært indtil videre – samarbejde, kommunikation og brug af fantasien – herunder hvordan de elektroniske hjælpemidler kan være med til at skabe en bedre verden, som samtidig giver mening for børnene.

Den 2. juni: Vi får besøg af en person, eller tager på besøg hos en organisation – som inspirerer Kidz Society inden for elektroniske hjælpemidler/samarbejde/kommunikation med henblik på at skabe en bedre verden, som giver mening for børn.

Den 18. august: Fra ide til handling – hvert barn arbejder med en ide, som de brænder for at sætte i handling.

Den 22. september: Stærk indeni – ”jeg tager kun det ind, som er godt for mig” – børn behøver ikke at forstå energi, de mærker den. Og det er hvad børnene lærer og træner i denne gang, så de bliver trygge og har tillid til det, de mærker – og tør handle herpå.

Den 27. oktober: Børn underviser forældre i det som de har lært i 2. halvår – hvordan energi gør en stærk indeni – samt fra ide til handling.

Den 1. december: Kidz Society får besøg af en hemmelig person (et barn), som er gået fra ide til handling – og som lærer fra sig og fortæller om, hvordan han/hun er blevet stærk indeni.

Nytårskur på Hindsgavl - OscarKICK-OFF den 10. februar – dørene åbnes kl. 16.00 – og programmet starter kl. 16.30 og kører frem til kl. 18.30 – hvorefter vi ønsker hinanden en dejlig weekend og dørene lukkes kl. 19.00.

Herefter mødes vi 7 fredage i 2017 i samme tidsrum som kick-off med programstart kl. 16.30 – se ovenstående datoer og temaer. Blog sensitivekraefter.dk og vores kommende YouTube kanal – begge i børnehøjde – vil være de 2 primære medier, hvor børnene på Kidz Society, mellem gangene de mødes, vedligeholder og udbygger kontakten med hinanden. Det bl.a. i form af gode råd og hjælp til igangsatte projekter og udfordringer de møder på deres vej.

Pris for deltagelse i Kidz Society i 2017 er kr. 3.500 pr. barn – ved 2 børn fra samme familie er prisen for deltagelse kr. 6.000 i alt – og ved 3 børn fra samme familie er prisen for deltagelse kr. 8.500. Prisen er inkl. mad og drikke – og derfor et glædeligt gensyn med Malou.

Afholdelsessted: Body Mind Academys lokaler, Sankt Markus Allè 4, 1922 Frederiksberg.

TILMELDINGbma@bodymindacademy.dk eller tlf. 27 41 12 41 – hvor spørgsmål med glæde ligeledes besvares.

Udover ovennævnte indhold er Kidz Society et sted, hvor jeres børn kan komme med udfordringer de møder i deres dagligdag og få løst dem i børnehøjde. Og ikke mindst et sted hvor jeres børn føler sig unikke, og føler de ikke skal lave om på sig selv for at være en del af et udviklende, anerkendende og lærerigt fællesskab.

Målet er, at Kidz Society på sigt bliver en børnestemme, der lyttes til, når man tager beslutninger på børnenes vegne kommunalt og nationalt, herunder på skoleområdet. Og første skridt er taget i den retning, da vi er en af deltagerne på KL´s Børn og Unge Topmøde i Aalborg den 2.-3. februar, hvor kommunalpolitikere, folketingspolitikere, forskere, eksperter og praktikere mødes om ansvaret for at skabe læring på hele 0-18 årsområdet.