Skip to main content

Kidz Society

Kidz Society

Et society for børn, der har gået på Kidz Academy og/eller deltaget på Tal ordentligt FamilieCamp. Et society, hvor børn bliver spillet stærke ved at dyrke det unikke i hinanden, og vedligeholder og videreudvikler det de allerede har lært sammen med andre børn med samme sprog, tilgang og fundament.

“Et society hvor børns personlige og sociale kompetencer styrkes i børnehøjde”

Derfor er B til B (Børn til Børn) omdrejningspunktet på Kidz Society, da der ikke findes noget stærkere end når børn inspirerer og anerkender hinanden.

Nytårskur på Hindsgavl - hjerter og spilletSom forældre er vores fornemste opgave at klæde vores børn bedst muligt på til at gå i livets skole – derfor er I som forældre ligeledes tænkt ind i Kidz Society.

Et society – som tidsmæssigt, prismæssigt og indholdsmæssigt gør – at så mange børn som muligt kan deltage:

Vi mødes 8 fredage i løbet af året – hvor dørene åbnes kl. 16.00 – og programmet starter kl. 16.30 og kører frem til kl. 18.30.

Herudover opfordrer vi alle deltagende børn til at være med på vores Kidz Camps, så de på den måde styrker relationerne til hinanden og samtidig vedligeholder og bygger videre på det, de lærer.

Ligeledes vil børnene kunne benytte blog, sensitivekraefter.dk, som styres af Niklaz på 12 år, og vores kommende YouTube kanal – begge i børnehøjde – til at vedligeholde og styrke relationerne til hinanden. Det bl.a. i form af ideer, gode råd og hjælp til udfordringer, de møder på deres vej.

Pris for deltagelse i Kidz Society er kr. 3.500 pr. barn – ved 2 børn fra samme familie er prisen for deltagelse kr. 6.000 i alt – og ved 3 børn fra samme familie er prisen for deltagelse kr. 8.500 i alt. Prisen er inkl. let forplejning i form af sunde snacks og friskpresset juice.

Afholdelsessted: Body Mind Academys lokaler, Sankt Markus Allè 4, 1922 Frederiksberg – og indimellem mødes vi på  experimentarium eller lignende steder, når der sættes ekstra fokus på områder som opfindsomhed og kreativitet.

TILMELDINGbma@bodymindacademy.dk eller tlf. 27 41 12 41 – hvor spørgsmål med glæde ligeledes besvares.

Udover ovennævnte indhold er Kidz Society et sted, hvor børn kan komme med udfordringer de møder i deres dagligdag og få løst dem i børnehøjde. Og ikke mindst et sted hvor børn føler sig unikke, og føler de ikke skal lave om på sig selv for at være en del af et udviklende, anerkendende og lærerigt fællesskab.

Målet er, at Kidz Society på sigt bliver en børnestemme, der lyttes til, når man tager beslutninger på børnenes vegne kommunalt og nationalt, herunder på skoleområdet. Og vigtige skridt er taget i den retning, da vi var en af deltagerne på KL´s Børn og Unge Topmøde i Aalborg i 2017, hvor kommunalpolitikere, folketingspolitikere, forskere, eksperter og praktikere mødtes om ansvaret for at skabe læring på hele 0-18 årsområdet. Og herudover er vi påbegyndt et spændende og givende samarbejde med Billund Kommune, Børnenes Hovedstad, omkring uddannelse af trivselsambassadører i børnehøjde på kommunens skoler.