Skip to main content

Luft under vingerne

“Det er slut med kun at gøre det, du tror du kan – tiden er inde til at få luft under vingerne og gøre det, du er født til!”

Det er med største fornøjelse at Mette Junker inviterer til hendes 3 timers eksklusive eftermiddagsshow ”Luft under vingerne”.

Mette har altid noget særligt på hjerte og evner at tale direkte til sit publikum med sin stærkt udviklede intuition. På en jordnær og humoristisk måde vil Mette dele ud af sin livshistorie og give dig inspiration og simple redskaber til mere overskud og glæde i hverdagen.

Mette elsker at overraske, og vi tør godt love, at du vil blive rørt og får noget med dig hjem, som giver mening i dit liv.

Udover at forkæle dig med nærværsøvelser til hjerte og hjerne, vil Mette også forkæle dine sanser med hendes yndlings økologiske suppe fra Souplab.dk og hendes yndlingschokolade, også økologisk og bæredygtig, fra Mark Hermann Chocolate (aktuel i TV2’s Sukkertoppen).

Praktisk information

Hvornår: Søndag d. 28. januar kl. 15 – 18 eller fredag d. 25. maj kl. 17,30 – 20,30.

Pris: 250 kr. pr. person (Der er kun 150 pladser!).

Overskuddet går til fripladser på Kidz Academy, hvor børns selvværd, trivsel og fællesskab bliver styrket.

Betaling: Du kan betale via mobilepay til Body Mind Academy 27 41 12 41 (husk at skrive navn på deltagere i tekstfeltet, mail og 28/1 eller 25/5 ) eller maile til Mette Ferrold på ferrold@bodymindacademy.dk, som så vil sende dig en faktura og bekræftelse på din tilmelding.

Sted: Soulhouse. Hørsholmsgade 20, 2200 København N.

Der er billig parkering i hele området. Busserne i området er 5A, 350S og 18.
Nedtællingen er startet – på glad og kærligt gensyn.

mette-luft-under-vingerne

Mette Junker

Tlf. 51904590

mette@bodymindacademy.dk