Skip to main content

Holdet bag Body Mind Academy

Hvem er vi?

Om os

Body Mind Academy blev grundlagt i 2004 og stiftet af Mette og Peter Junker.
En bevægelse i kraftig udvikling – med en unik vision og stærke værdier – hvor forskelligheden skaber helheden.  

Vores vision er at dyrke det unikke i børn, voksne og familier – ud fra at Livsglæde er fundamentet, Hjertet er drivkraften og Hjernen er midlet.

Hver for sig er mennesker unikke – SAMMEN gør vi forskellen.
Vi glæder os til at møde dig.

Nedenfor kan du læse om vores 7 værdier, og lære os bedre at kende:

Passion

Vi gør ikke noget halvt. Vi er drevet af noget der er større end os, nemlig at se og opleve vores medmennesker, såvel børn, voksne og familier vokse, komme i balance og være den bedste udgave af sig selv. Vi giver ikke op, men finder gaven og vejen i det som ser svært og komplekst ud i nuet.

Nytænkende

Vi er ikke bange for at gå mod strømmen, hvis hjertet er med og det herigennem føles rigtigt. Vi er ikke bange for at udleve noget, som ikke er tænkt eller gjort før. Vi har fokus på mulighederne og ikke begrænsningerne. Det kræver af og til et stort MOD at være nytænkende, ligesom det kræver, at vi kan lide at vende ting på hovedet.

Enkel

Livet er enkelt og simpelt men gøres tit komplekst og dermed svært at leve. Vores redskaber og metoder er enkle og simple, så de er nemme at gå til samt give videre. Samfundet har en tendens til at tro, at jo mere komplekse løsninger desto bedre. Vi tror på det modsatte og arbejder herudfra. Vi lever efter devisen, én ting ad gangen og det vigtigste først.

Rummelig

Vi møder ALLE mennesker i en KÆR-LIGHED. Ingen over eller under. Vi dømmer ikke mennesker – vi vælger at forstå menneskers tanker, følelser og handlinger selvom sidstnævnte indimellem kan være svært.

Givende

Vores mål er altid at give mere end hvad der forventes. Vi ønsker at glæde, forkæle og røre vores medmennesker lige dér, hvor det gør en forskel – i HJERTET. Glæde er hjertets sprog og vores drivkraft. Glæde spreder sig som ringe i vandet og kan overvinde selv de mørkeste tanker og følelser.

Ærlig

Vi er ærlige over for os selv og hinanden. Vi lever efter de universelle love og har respekt for de menneskeskabte love. Vi tror på, at alt hvad vi giver ud kommer tilbage – måske ikke samme sted fra – måske ikke i samme form – men det kommer altid tilbage.

Professionel

Vi fremstår professionel i alt, hvad vi gør.

Mød team’et bag Body Mind Academy

Body Mind Academy består af ildsjæle, som alle brænder for at skabe harmoni, balance og livsglæde samt finde frem til det unikke i dig. Vi er forskellige, hvilket er bevidst – for vi dyrker mangfoldigheden og tror på, at forskelligheden skaber helheden.

Daglig ledelse

Peter Junker

Founder & Partner
Peter har de seneste 10 år hjulpet fremsynede virksomheder, herunder erhvervsledere og iværksættere, til at bevæge sig fra det fysiske og mentale bevidsthedsniveau, som kan måles og analyseres, til at omfatte det følelsesmæssige bevidsthedsniveau, hvor intuition, en dybere mening samt fælles formål er styrende. Han er uddannet coach og mentor i USA, uddannet i Ledelse & Organisation på Copenhagen Business School, været leder i Nordea Private Banking og spillet på det danske ungdomslandshold i fodbold. Han har igennem sin erhvervsmæssige karriere, fodbolden samt diverse uddannelser set og oplevet meget – og brænder for at hjælpe dig med at finde dit Livsformål, kombinere det med din Livshistorie og udleve det gennem dine Livsambitioner. Peter er stifter og partner og daglig leder i kursus- og uddannelsesvirksomheden, www.bodymindacademy.dk.

Mette Junker

Creative Director & Partner
Foredragsholder, forfatter, coach og multialternativt uddannet. Mette er en ildsjæl, der brænder for at åbne vores hjerter, så vi kan være i NU’et og mærke vores sande jeg. Livsglæde er fundamentet i alt hvad hun rører ved både i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde. Med hendes hjælp kan du erkende og forløse de følelser, der hindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv. Hun får sat ord på det, du føler og fornemmer, så du bedre kan forholde dig til de store forandringer, du måske står overfor lige nu. www.bodymindacademy.dk.

Ildsjæle hos Body Mind Academy

Kamilla-Fjord-Pedersen

Kamilla Fjord Pedersen

Mette-Gert-Kandborg

Mette Gert Kandborg

Heidi-Timmermann

Heidi Timmermann

Jens-Aage-Skare-Nielsen

Jens Aage Skare Nielsen

FamilieCamp Team

Peter Junker Familiecamp

Peter Junker

Founder & Partner
Profilbillede af Viktoria Junker på familiecamp

Viktoria Junker

BMA Junior konsulent
Profilbillede af Kristina Rasmussen på familiecamp

Kristina Rasmussen

BMA Konsulent
Mette Junker familiecamp

Mette Junker

Creative Director & Partner
Profilbillede af Marie-Louise fra En bid af Malou på familiecamp

"Malou"

BMA Konsulent
Profilbillede af Anne Keinicke på familiecamp

Anne Keinicke

BMA konsulent
Profilbillede af Niklaz Junker på familiecamp

Niklaz Junker

Junior Chef
Profilbillede af Eivind Rasmussen på familiecamp

Eivind Rasmussen

BMA Konsulent
Profilbillede af Lizzi Rasmussen på familiecamp

Lizzi Rasmussen

BMA Konsulent

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med dynamiske, ærlige, modige og handlekraftige mennesker, organisationer og virksomheder, som har hjertet på rette sted, og som er drevet af en passion, der gør denne verden til et bedre sted at være. “Hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen” Du kan se vores samarbejdspartnere her:

Se samarbejdspartnere