Skip to main content

Direkte samarbejdspartnere:

Tal ordentligt
www.callme.dk – en del af Call me og samarbejdspartner og sponsor på vores Tal ordentligt FamilieCamps.

Kropsinstituttet
www.kropsinstituttet.dk – superiværksætterne, Zennie & Martin Bonde Mogensen – til stor inspiration og en fantastisk sparringspartner på udvikling af vores koncept.

Rudersdal Kommune
www.rudersdal.dk – samarbejde med Ung i Rudersdal på skole- og familieområdet – modige og fremsynede med stærke værdier.

Thomas Breinholt
Til daglig programchef på TV 2 – med en stor passion for at dokumentere og videnskabeliggøre det som kun kan mærkes – står bl.a. bag tv-programmerne, Åndernes Magt og Sjæl & Videnskab – er Body Mind Academys videnskabsmand og ekstern underviser på Energibevidst Lederskab og i vores netværk, Body Mind Society.

Bob Proctor
www.proctorgallagherinstitute.com – kendt fra filmen og bogen “The Secret” – samarbejdspartner på ledelsprogrammet, Thinking into Results og sparringspartner på Energibevidst Lederskab.

Sandy Gallagher
www.proctorgallagherinstitute.com – CEO, Proctor Gallagher Institute – samarbejdspartner på ledelsesprogrammet, Thinking into Results.

Hans Frederik Carøe
www.ulvshale-strand.dk – samarbejdspartner på vores Tal ordentligt FamilieCamps på Møn.

Vi inspireres af:

Institute of Heartmath
www.heartmath.org – hjertets intelligens og bevidsthed.

Bruce Lipton
www.brucelipton.com – videnskab & cellebiologi.

Elaine N. Aron
www.hsperson.com – særligt sensitive menneker

Hinanden – Mette & Peter Junker
Som stiftere af Body Mind Academy og som par inspireres vi dagligt af hinanden ud fra, at forskelligheden skaber helheden.