Skip to main content

Direkte samarbejdspartnere:

Tal ordentligt
www.callme.dk – Tal ordentligt er en del af Call me og samarbejdspartner og sponsor på vores Tal ordentligt FamilieCamps – KLIK HER og hør om familiernes udbytte.

Børnenes Hovedstad, Billund Kommune
www.billund.dk – uddannelse af trivselsambassadører i børnehøjde på skolerne i kommunen.

Verdens Bedste Nyheder
www.verdensbedstenyheder.dk – gennem Kidz Academy udbreder vi kendskabet til FN’s verdensmål i børnehøjde om en bæredygtig fremtid – KLIK her og læs mere om vores samarbejde.

Rudersdal Kommune
www.rudersdal.dk – samarbejde med Ung i Rudersdal på skoleområdet – styrkelse af selvværd – KLIK HER og se og hør hvordan 8. klasserne er blevet stærkere indeni.

Anne Skare Nielsen
www.futurenavigator.dk – Anne er en af skandinaviens førende fremtidsforskere og en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont – og samtidig give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder – er ekstern underviser på Energibevidst Lederskab og i vores netværk, Body Mind Society.

Thomas Breinholt
Til daglig programchef på TV 2 – med en stor passion for at dokumentere og videnskabeliggøre det som kun kan mærkes – står bl.a. bag tv-programmerne, Åndernes Magt og Sjæl & Videnskab – er Body Mind Academys videnskabsmand og ekstern underviser på Energibevidst Lederskab og i vores netværk, Body Mind Society.

Hans Frederik Carøe
www.ulvshale-strand.dk – samarbejdspartner på vores Tal ordentligt FamilieCamps og Kidz- og Youth Camps på Møn.

Vi inspireres af:

Institute of Heartmath
www.heartmath.org – hjertets intelligens og bevidsthed.

Bruce Lipton
www.brucelipton.com – videnskab & cellebiologi.

Elaine N. Aron
www.hsperson.com – særligt sensitive menneker

Hinanden – Mette & Peter Junker
Som stiftere af Body Mind Academy og som par inspireres vi dagligt af hinanden ud fra, at forskelligheden skaber helheden.