Skip to main content

Sponsorer:

Vi er dybt taknemmelige for vores sponsorer, som gør det muligt for os at dyrke mangfoldigheden og hermed tilbyde børn og familier fripladser til vores tiltag, der styrker selvværd, trivsel og fællesskab.

ALLE sponsorater er velkomne.

Af hjertet TAK til Cloud Create ApS, som har sponseret fripladser til vores Kidzcamps.

AF hjertet TAK til Soulful Cultures, som sponserer smukke energifyldte armbånd fra Bali til børn, voksne og familier der deltager på vores kurser og forløb til evig påmindelse om, at de er lige som de skal være og til at blive i energien.

 

Samarbejdspartnere:

Børnenes Hovedstad, Billund Kommune
www.billund.dk – uddannelse af trivselsambassadører i børnehøjde på skolerne i kommunen – KLIK her og læs mere om vores samarbejde.

Verdens Bedste Nyheder
www.verdensbedstenyheder.dk – gennem Kidz Academy udbreder vi kendskabet til FN’s verdensmål i børnehøjde om en bæredygtig fremtid – KLIK her og læs mere om vores samarbejde.

Anne Skare Nielsen
www.futurenavigator.dk – Anne Skare er Skandinaviens førende fremtidsforsker og understøtter Body Mind Academys undervisning med fremtidsforskning og teori. Anne Skare er gæsteunderviser på vores voksenmentoruddannelse Energibevidst Lederskab og Kidz Academys styrkeforløb.

Thomas Breinholt
Til daglig programchef på TV 2 – med en stor passion for at dokumentere og videnskabeliggøre energi og bevidsthed og det, at krop og sind ikke kan adskilles. Thomas Breinholt står bag dokumentarserien  Sjæl & Videnskab og er gæsteunderviser på vores voksenmentoruddannelse Energibevidst Lederskab.

Bastian Overgaard
www.bastianovergaard.dk – Bastian Overgaard er kendt for at blåstemple stilhed som værktøj til bedre samarbejde, mindre stress og større livsglæde. Bastian har sat stilhed på agendaen i nogle af landets største organisationer og vi anvender Bastians viden og værktøjer i vores arbejde ude på skolerne og på vores eget akademi. Bastian Overgaard er gæsteunderviser på vores voksenmentoruddannelse Energibevidst Lederskab.

Hans Frederik Carøe
www.ulvshale-strand.dk – rådgiver samt udlejer af vores uundværlige og helt unikke opholdssted til vores Børne- og Familiecamps.

Rudersdal Kommune
www.rudersdal.dk – samarbejde med Ung i Rudersdal på skoleområdet – styrkelse af selvværd – KLIK HER og se og hør hvordan 8. klasserne er blevet stærkere indeni.

Vi inspireres af:

Institute of Heartmath
www.heartmath.org – hjertets intelligens og bevidsthed.

Bruce Lipton
www.brucelipton.com – videnskab & cellebiologi.

Elaine N. Aron
www.hsperson.com – særligt sensitive menneker

Hinanden – Mette & Peter Junker
Som stiftere af Body Mind Academy og som par inspireres vi dagligt af hinanden ud fra, at forskelligheden skaber helheden.