Skip to main content

8 ugers styrkeforløb for tweens (10-14 år)

Opstart af nyt hold på Frederiksberg onsdag den 20. februar – og med torsdag som efterfølgende fast undervisningsdag. 

Aldrig har det været vigtigere at give børn en forståelse for dem selv og deres eget værd. Børn, som via deres opvækst i en fuldt digitaliseret verden, søger anerkendelse, forståelse og herigennem opmærksomhed fra de sociale medier.

På dette styrkeforløb for 10 – 14 årige dyrker og videreudvikler vi det unikke i hvert barn via anerkendte øvelser og redskaber, som taler til både krop og sind.

Vi styrker følelsen af, ”jeg kan, hvad jeg vil” (performance) – og ”jeg er, som jeg skal være” (trivsel) – og træner heri.

Vi arbejder med positiv psykologi og de 24 styrker fra Martin Seligman og leger med fremtidsforskning inspireret af fremtidsforsker Anne Skare fra Future Navigator.

Vi kører små hold af 8-12 deltagere, så der er tid til og fokus på hver deltager, samtidig med at B til B (Barn til Barn) dyrkes og styrkes.

Se mere info nedenfor.

Vi mødes 8 gange i alt – med én fast undervisningsdag om ugen fra kl. 16.30 – 18.30 (dørene åbnes kl. 16.00). Den sidste undervisningsdag inviteres både forældre og søskende, hvor deltagerne viser og fortæller, hvad de har lært og hvordan det med fordel kan videreføres i familien. Som forældre bliver I herudover orienteret efter hver undervisningsgang, omkring hvad jeres børn har lært, og hvordan I bedst muligt kan hjælpe og støtte op heromkring.

Opstart af nyt hold onsdag den 20. februar på Frederiksberg – og med torsdag som efterfølgende fast undervisningsdag.

Forløbet kører parrallet med et lignende forløb, som vi kører på 2 skoler i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune, hvor vi uddanner trivselsledere i børne- og ungehøjde.

 

Indhold og pris:

Din attitude:

Når vi forstår vigtigheden af attitude i forhold til de resultater, vi får, vil vi stoppe med at dunke os selv i hovedet og tale negativt til os selv og andre. Kort sagt, din attitude er afgørende for, om du lykkedes eller ej, med det du gerne vil lykkedes med. På dette modul styrker vi følelsen af, ”jeg kan, hvad jeg vil” (performance) – og ”jeg er, som jeg skal være” (trivsel) – og træner heri.

Din Platform:

Da teknologien vil overtage flere og flere standardiserede jobs, vil arbejdspladser fokusere mere og mere på det unikke i mennesket. Derfor er det vigtigt, at du allerede som barn finder ud af, hvilke unikke gaver du har fået med i livet – og bruger dem rigtigt. Og det er præcis, hvad vi træner i på dette modul, så du får en stærk og solid platform at stå på. Vi arbejder bl.a. med de 24 styrker fra Martin Seligman og herigennem positiv psykologi.

Sociale kompetencer:

Den vigtigste kompetence i dag ifølge de 500 største virksomheder i USA. Det handler ikke om at tænke mindre på sig selv og sin egen udvikling – men at kunne få det til at spille sammen med fællesskabet, så mottoet: Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen dyrkes og styrkes. Det træner vi i praksis gennem forskellige aktiviteter og øvelser.

Energi og Bevidsthed

Kvantefysikerne har vidst og sagt det længe – alt er energi – men hvorfor lærer vi så ikke at arbejde med energi fra barnsben? Det lærer du på dette modul. Hvor vi går i dybden med forskellige energiredskaber, som du kan anvende i praksis. Du lærer om de universelle love, som styrer alt energi – både den energi du kan se og ikke kan se. Og hvor vi inddrager videnskaben, så du lærer hvordan energi bevæger sig på forskellige frekvenser. F.eks. at sætte sig mål sker på en frekvens, mens målopfyldelsen sker på en anden og højere frekvens – og hvordan du via dine tanker, følelser og handlinger kan ligestille disse to frekvenser.

Vi kører små hold af 8-12 deltagere, så der er tid til og fokus på hver deltager, samtidig med at B til B (Barn til Barn) dyrkes og styrkes.

”Lektier” til hver gang er at praktisere det som læres på forløbet i ens dagligdag.

Pris

Prisen for forløbet er 4.250 kr. – som indbetales på kontonr. 3001 3121537834.

Det er muligt at betale over 3 rater.

Hvor og hvornår?

Undervisningen finder sted i Body Mind Academys lokaler,

Sankt Markus Alle 4, 1922 Frederiksberg C

2 minutters gang fra Forum Metro Station

En fast undervisningsdag om ugen, over 8 gange, fra kl. 16,30 – 18,30 (dørene åbnes kl. 16.00).

Næste hold starter op onsdag den 20. februar – og med torsdag som efterfølgende fast undervisningsdag.

Hør hvad deltagerne har at sige om Kidz Academy:

Aura Adamas 11 år:

“Kidz Academy har gjort mig stærk indeni, det har givet mig mere selvtillid, selvværd og selvsikkerhed. 
Før jeg startede turde jeg ikke sige fra eller sige hvad jeg rigtig følte, men nu gør jeg. På Kidz Academy har jeg lært en masse redskaber, redskaber som har hjulpet mig i nogen svære situationer og når nogen har sagt eller gjort noget som jeg er blevet vred eller ked af, redskaberne virker rigtig godt. Jeg er utrolig glad for, at jeg er startet der, og ved slet ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke var startet på Kidz Academy”

Sofia Hammer 14 år:

“En af de ting jeg godt kunne lide ved Kidz Academy var, at alle menneskerne ville hinanden det bedste, hvilket man ikke ser så tit i hverdagen. Vi lærte også, hvordan vi kunne blive mere positive i det ellers meget negative samfund, vi lever i i dag. Kidz Academy er et sted, hvor janteloven ikke gælder, og andre kun bliver glade, når du taler godt om dig selv og hvad du har opnået. For selvom nogen måske er bedre eller har har opnået mere, er der ingen der har den samme historie og været igennem præcis det du har. Man lærer konstant noget fra hinanden, og det er også et sted, du lærer mere om dig selv og arbejder med dig selv.”

Stine Hjorth 13 år:

”Inden jeg startede hos Kidz Academy, havde jeg et meget lavt selvværd, og det var virkelig svært for mig at komme ud af min komfortzone og prøve nye ting, fordi jeg var så genert som jeg var. Det har været en sindssyg rejse, og jeg vil ikke bytte muligheden for noget andet.”

 

Deltagere på workshoppen ”Stærk Indeni” for skoleelever i Rudersdal Kommune: 

Hør om elevernes udbytte ved at klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=OQ40B1tPiWc

Børn med lavt selvværd

Det kommer næppe som en stor overraskelse, at mange børn har lavt selvværd; og det er faktisk et kæmpe samfunds problem. Manglende selvværd kan nemlig påvirke ens sociale liv i en meget negativ retning, og derfor er det fundamentalt vigtigt, at få behandlet sit manglende selvværd – inden det potentielt udvikler sig til en mere alvorlig psykisk lidelse som decideret social angst. Hvis ikke man ikke tager affære, kan det betyde, at man som barn/ung og senere voksen lever et liv, hvor man hele tiden er hæmmet af frygten for at fejle.   

Børn har brug for en selvværds indsprøjtning

Man vil gerne være populær, sige de rigtige ting, gå i det rigtige tøj, have massere af venner, være dygtig i skolen og generelt bare udstråle overskud og selvtillid.

Men hvad nu hvis man ikke lige kan sætte flueben ud for de ovenstående succeskriterier? Er man så ikke nogen succes? Det kan resultere i manglende selvværd, hvis man ikke lever op til ét eller flere af disse krav.

Som forælder gør man sit barn en bjørnetjeneste ved ikke at spørge ind til, om sit barn trives i skolen, sportsklubben mv. Det er afgørende, at man fortæller sit barn, at det ikke nødvendigvis skal stræbe efter det perfekte, men at det derimod er i orden at have mangler, og ikke lade udefrakommende faktorer styre ens liv.     

Hvad skal man holde øje med?

Som forældre bør man imidlertid holde øje med nogle få typiske symptomer på lavt selvværd, som ofte er udslagsgivende for børn:

Fokus kun på fejl og mangler: Alt for ofte vælger mange børn, der lider af lavt selvværd, udelukkende at fokusere på sine fejl og mangler. Det er vigtigt, at anerkende sit barn for den, det ER – og ikke bare for det, han/hun gør. Sidstnævnte kan være svært – og er en af grundene til skabelsen af Kidz Academy – og vigtigst, fordi den anerkendelse, som betyder allermest, er den anerkendelse, som kommer fra jævnaldrende.

Har svært ved at træffe afgørende beslutninger: Hvis man er meget selvkritisk, har man ofte svært ved at træffe vigtige og nødvendige beslutninger. Ydermere kan man have svært ved at træffe selvstændige beslutninger, og derfor er man ofte tilbøjelig til bare at følge andres beslutninger, selvom man inderst inde har en anden mening og holdning.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Bodymind Academy har vi mange års erfaring i at hjælpe børn og unge, der lider af lavt selvværd. Og i 2013 startede vi Kidz Academy, hvor vi bl.a. gør børn og unge stærkere indeni, så de står på en stærkere platform til at håndtere livets mange udfordringer. Og i alt hvad vi laver er hjertet drivkraften, hjernen midlet – og livsglæde fundamentet.  

sommerlejr-for-boern-og-unge

 Kidz Børnecamps

Børn og unge i alderen 8-14 år har mulighed for at deltage på vores camps, hvor de personlige og sociale kompetencer dyrkes og styrkes. Læring gennem leg er omdrejningspunktet og natur og hav en selvfølge til at skabe de optimale rammer. Camps hvor øget selvværd, selvtillid, fællesskab og nye venskaber er en del af udbyttet.

familieterapi-paa-familiecamp

Body Mind FamilieCamps

På vores sponserede Body Mind FamilieCamps hjælper vi børnefamilier med at blive et stærkt TEAM – ved at give dem en fælles referenceramme og herigennem et fælles sprog – og ved at dyrke og styrke  de unikke egenskaber i familien ud fra mottoet: Hver for sig er vi unikke, SAMMEN gør vi forskellen.