Skip to main content

Til børn

Body Mind Academy tilbyder en række muligheder for børn

Vi er med til at udvikle et samfund, hvor børn ikke kun bliver målt på deres faglige kunnen og får karakterer herfor, men hvor deres menneskelige egenskaber vægtes ligeså højt. Hvor børn bliver set og forstået, som dem de er, og herigennem føler sig som noget helt særligt – så det unikke i hvert barn kan dyrkes og videreudvikles. Dertil, har vi en række forskellige tiltag:

Du er unik – 8 ugers forløb på Kidz Academy
orange-line

Vi ved gennem mange års arbejde med børn, at jo hurtigere hvert barn lærer, hvad der er unikt ved ham/hende, og dyrker det, jo stærkere fundament giver vi vores børn – herigennem selvværd og styrke – til at håndtere livets udfordringer og indgå i de mange forskellige kontekster, som samfundet byder på.

Se mere her  arrow

Kidz Academy på skolerne
orange-line

I vores samarbejde med Billund Kommune, Børnenes Hovedstad, omkring uddannelse af trivselsambassadør i børnehøjde på 4. skoleårgang, har vi været med til at dyrke og styrke børnenes personlige og sociale kompetencer.

 

Se mere her  arrow

Kidz Blog – Sensitive Kræfter
orange-line

Niklaz, vores søn på 11 år, er netop gået i luften med sin nye blog, Sensitive Kræfter. Her dyrkes B til B (Børn til Børn), for der findes ikke noget stærkere end når børn anerkender og inspirerer hinanden. Læs de første indlæg, som er blevet taget rigtig godt imod – og glæd dig til mange flere indlæg i børnehøjde med det formål at skabe et forum, hvor børn løfter hinanden.

Se mere her  arrow

Kidz Society
orange-line

Et society for børn, der har deltaget på Kidz Academy og/eller Tal ordentligt FamilieCamp. Et society hvor børn bliver spillet stærke ved at dyrke det unikke i hinanden, og vedligeholder og videreudvikler det de allerede har lært sammen med andre børn med samme sprog, tilgang og fundament. Et society hvor personlige og sociale kompetencer styrkes i børnehøjde.

Se mere her  arrow

Kidz & Youth Sommercamp
orange-line

På Kidz & Youth Sommer Camp bliver deltagerne klædt på med redskaber og øvelser, så de tror mere på sig selv og kan stå frem i relationer og sammenhænge, som de ikke har gjort før. Kort sagt så hjælper vi børnene og teenagerne med at være den bedste udgave af sig selv og dette i meget kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på at forskelligheden skaber helheden, og at vi hver for sig er unikke og sammen gør forskellen.

Se mere her  arrow