Skip to main content

Til unge

Body Mind Academy tilbyder en række muligheder for unge

Vi er med til at udvikle et samfund, hvor unge ikke kun bliver målt på deres faglige kunnen og får karakterer herfor, men hvor deres menneskelige egenskaber vægtes ligeså højt. Hvor unge bliver set og forstået, som dem de er, og herigennem føler sig som noget helt særligt – så det unikke i hvert unge menneske kan dyrkes og videreudvikles. Dertil, har vi en række forskellige tiltag:

Youth Academy
orange-line

Aldrig har det været vigtigere at give unge mennesker en forståelse for dem selv og deres omgivelser. Unge mennesker, som, via deres opvækst i en fuldt digitaliseret verden, søger anerkendelse, forståelse og herigennem opmærksomhed fra de sociale medier.

Se mere her  arrow

Kidz & Youth Camps
orange-line

På Kidz & Youth Sommer Camp bliver deltagerne klædt på med redskaber og øvelser, så de tror mere på sig selv og kan stå frem i relationer og sammenhænge, som de ikke har gjort før. Kort sagt så hjælper vi børnene og teenagerne med at være den bedste udgave af sig selv og dette i meget kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på at forskelligheden skaber helheden, og at vi hver for sig er unikke og sammen gør forskellen.

Se mere her  arrow