Skip to main content

Til voksne

Body Mind Academy tilbyder en række muligheder for voksne

Vi tilbyder forskellige forløb til voksne, hvor hovedformålet er at blive den bedste udgave af sig selv på såvel det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan. Vi er kendt for at være praktikere, så alle forløb er fyldt med værktøjer og viden som kan praksiseres med det samme.

Energibevidst Lederskab

Dit kørekort til fremtiden
orange-line

En intensiv og eksklusiv uddannelse, hvor du bliver bevidst om at bruge din energi rigtigt. Du bliver skarp på hvilke styrker og egenskaber, der gør dig unik, og dit Livsformål, dit hvorfor, defineres, så du har en indre rettesnor, som du kan navigere efter på såvel det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan.

Se mere her  arrow

Body Mind Society
orange-line

Body Mind Society er mere end et netværk, mere end professionel sparring, og mere end et spirituelt forum, hvor vi tænker i energi, bevidsthed og helheder. Hos Body Mind Society bliver energi til synergi. Vi dyrker det unikke i hvert medlem ud fra at Livsglæde er fundamentet, Hjertet er drivkraften og Hjernen er midlet.

Se mere her  arrow

Individuel konsultation
orange-line

Vi tilbyder individuelle konsultationer til dig, som mangler en retning i livet og/eller som ønsker sparring på nogle af livets store spørgsmål. Du har formentlig et stort drive og et stort hjerte, og måske sidder du fast i hverdagens gøremål og får hermed ikke fulgt dit hjerte. Måske er du blevet lagt ned med stress, og måske er din krop også begyndt at være i ubalance.

Vi har efterhånden haft mange hundrede klienter igennem vores hænder gennem de sidste 12 år og vores ypperste formål er, at du finder tilbage til at være den bedste udgave af dig selv, dette bl.a. via simple og effektive værktøjer til både krop og sind, som du selv kan praktisere derhjemme.

Kontakt Mette på telefon 51 90 45 90 og Peter på 27 41 12 41

Pris pr. konsultation 1.250 kr. En konsultation har som oftest 1 times varighed. Første konsultation har som oftest en varighed på op til 2 timer og koster 2.250 kr.