Skip to main content

YOUTH ACADEMY –  DET DU IKKE LÆRER I SKOLEN

Den første generation, som er vokset op i en fuldt digitaliseret verden.

Efter flere givende samtaler med fremtidsforskere og fremsynede virksomheder er omdrejningspunktet og navnet på forløbet blevet til ”Det du ikke lærer i skolen”

Indholdet er en komprimeret udgave af vores voksenuddannelse, Energi Bevidst Lederskab, formidlet i ungehøjde og med fokus på følgende 4 områder:

  • ATTITUDE – når vi forstår vigtigheden af attitude i forhold til de resultater, vi får, vil vi stoppe med at dunke os selv i hovedet og tale negativt til os selv og andre. Kort sagt, din attitude er afgørende for, om du lykkedes eller ej, med det du gerne vil lykkedes med. På dette modul styrker vi følelsen af, ”jeg kan, hvad jeg vil” (performance) – og ”jeg er, som jeg skal være” (Trivsel) – og træner heri.
  • DIN PLATFORM – da teknologien mere og mere vil overtage standardiserede jobs, vil arbejdspladser fremover fokusere mere og mere på det originale i mennesket. Derfor bliver det også vigtigere og vigtigere, at vores børn og unge finder ud af, hvilke unikke gaver de har fået med i livet – og bruger dem rigtigt. Og det er præcis, hvad vi træner børn og unge i på dette modul, så de får en stærk og solid platform at stå på.
  • SOCIALE KOMPETENCER – leave everyone with the impression of increase – den vigtigste kompetence i dag ifølge de 500 største virksomheder i USA. Det handler ikke om at tænke mindre på sig selv og sin egen udvikling – men at kunne få det til at spille sammen med fællesskabet, så mottoet: Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen dyrkes og styrkes. Det træner vi i praksis, via forskellige aktiviteter og øvelser, og oplever forskellen på at arbejde alene, som en gruppe og som et TEAM.
  • ENERGI – kvantefysikerne har vidst og sagt det længe – alt er energi – men hvorfor lærer vi så ikke at arbejde med energi fra barnsben? Det lærer børn og unge på dette modul. Hvor vi går i dybden med de energiredskaber, børnene allerede har lært på 8 ugers forløbet – og hvor de lærer nye energiredskaber – og forstår baggrunden bag. Hvor de lærer om de universelle love, som styrer alt energi – både den de kan se og ikke kan se. Og hvor vi inddrager videnskaben, og lærer hvordan energi bevæger sig på forskellige frekvenser. F.eks. at sætte sig mål sker på en frekvens, mens målopfyldelsen sker på en anden frekvens – og hvordan børn og unge via tanker, følelser og handlinger kan ligestille disse to frekvenser.

Herudover vil vi inddrage fremtidsforskning i forløbet i form af vores samarbejde med Future Navigator – og videnskab i form af kvantefysik, de universelle love og hjerneforskning. Vi vil vi anvende måleudstyr og programmer fra Heart Math Institute til måling af energi og frekvenser. Og vi vil inddrage verdensmålene for 2030, og deres betydning for den verden vores børn og unge vokser op i, herunder vores samarbejde med Verdens Bedste Nyheder, som du/I kan læse mere om her: https://verdensbedstenyheder.dk/virksomheder/body-mind-academy/

I og med forløbet strækker sig over ca. 5 måneder vil forløbet være delt op i 3 faser, som er LÆR DET, LEV DET og GIV DET VIDERE – og dermed en lederuddannelse i ungehøjde.

Vi har sat en introduktionspris, for hele forløbet, på kr. 4.250 kr. (kan betales i rater).

Næste hold starter op tirsdag d. 4. september kl. 16,30 – 18 (dørene åbner kl. 16).

Hjertet er drivkraften   ❤   Hjernen er midlet   ❤   Sammen skaber de Livsglæde ❤ 

Hvor og hvornår?

Undervisningen finder sted i Body Mind Academys lokaler,

Sankt Markus Alle 4, 1922 Frederiksberg C

2 minutters gang fra Forum Metro Station

Opstart tirsdag d. 4. september kl. 16,30 – 18,30 (dørene åbnes kl. 16.00).

 

Hør hvad deltagerne har at sige om Youth Academy

Stine Hjorth 14 år
”Inden jeg startede hos Body Mind Academy havde jeg et meget lavt selvværd, og det var virkelig svært for mig at komme ud af min komfortzone og prøve nye ting, fordi jeg var så genert som jeg var. Det har været en sindssyg rejse, og jeg vil ikke bytte muligheden for noget andet.”

 

Gustav 14 år, deltager på workshoppen ”Stærk Indeni” på InnovationsCamp i Rudersdal Kommune for 8. klasser
”Jeg har bl.a. lært, at det er mig, som styrer om mine tanker skal være positive eller negative”

Unge med lavt selvværd

Det kommer næppe som den store overraskelse, at mange unge har lavt selvværd; og det er faktisk et kæmpe samfundsproblem. Manglende selvværd kan nemlig påvirke ens sociale og professionelle liv i en meget negativ retning, og derfor er det fundamentalt vigtigt, at få behandlet sin manglende selvværd – inden det potentielt udvikler sig til en mere alvorlig psykisk lidelse som decideret social angst. Hvis ikke man tager affære, kan det betyde, at man ikke lever det lykkelige liv, man altid har drømt om, men i stedet bliver hæmmet af frygten for at fejle.   

Unge har brug for en selvtillids indsprøjtning

Allerede i de spæde teenageår begynde unge at få et radikalt anderledes syn på tilværelsen. Man begynder at gå op i, hvad for noget tøj man har på, og ligeledes bliver man opmærksom på, hvad andre synes om én selv. Man vil gerne være populær, sige de rigtige ting, gå i det rigtige tøj, have massere af venner, få høje karakterer og generelt bare udstråle overskud og selvtillid.

Men allerede her begynder filmen at krakelere for mange af de unge. For hvad nu hvis man ikke lige kan sætte flueben ud fra de ovenstående succeskriterier? Er man så ikke nogen succes? Det kan mange unge nok – desværre – nikke genkende til, og det kan netop resultere i manglende selvværd og selvtillid, hvis ikke man lige lever op til én af alle disse krav.

Som forældre gør man derfor sit barn en kæmpe bjørnetjeneste ved ikke at spørge ind til, om barnet trives i skolen, sportsklubben osv. Det er afgørende, at man fortæller sit barn, at man ikke nødvendigvis skal stræbe efter det perfekte, men at det derimod er i orden at have mangler, og ikke lade forfængeligheden styrer ens liv.     

Hvad skal man holde øje med?

Som forældre bør man imidlertid holde øje med nogle få typiske symptomer på lavt selvværd, som ofte er udslagsgivende for unge:

Fokuserer kun på fejl og mangler: Alt for ofte vælger mange unge, der lider af lavt selvværd, udelukkende at fokusere på sine fejl og mangler. Det kan eksempelvis være, hvis man er meget utilfreds med sit udseende.

Har svært ved at træffe afgørende beslutninger: Hvis man er meget selvkritisk, har man ofte også svært ved at træffe vigtige, nødvendige beslutninger i lettere tilspidsede situationer. Ydermere kan man have svært ved at træffe selvstændige beslutninger, og derfor er man ofte tilbøjelige til bare stå ved andres beslutninger, selvom man inderst inde har en anden holdning.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Bodymind Academy har vi mange års erfaring i at hjælpe unge, der lider af lavt selvværd. Vi har startet vores eget Youth Academy, hvor vi bl.a. giver unge et stærkere fundament, så de bedre kan håndtere livets mange udfordringer. I vores Youth Academy giver vi alle vores deltagere et selvtillidsboost, som de kan tage videre med sig i deres voksne liv. Hele vores Youth Academy bygger på grundværdierne: Hjertet er drivkraften, hjernen er midlet og sammen skaber de livsglæde.    

sommerlejr-for-boern-og-unge

 Sommercamp for børn & unge

Alle børn i alderen 6-18 år har mulighed for at deltage i vores sommercamp, hvor der i høj grad dyrkes teambuilding, mindfulness og nærvær. En sommercamp, hvor børn og unge bliver spillet stærke ved at dyrke det unikke i hinanden. De børn og unge der deltager i sommercampen vil opleve en øget selvværd, selvtillid og bedre trivsel i fællesskabet.

familieterapi-paa-familiecamp

TAL ORDENTLIGT FamilieCamps

Vores TAL ORDENTLIGT FamilieCamp, er et samarbejde vi har med Call Me, hvor vi hjælper børnefamilier med blive bedre til at dyrke nærvær frem for samvær. På FamilieCamp vil der være massere af kvalitetstid, nærvær og udvikling i familiehøjde. Dine børn vil ligeledes gå derfra med øget selvværd og selvtillid.