Skip to main content

Energibevidst lederskab

ET TRANSFORMERENDE FORLØB TIL DIG, SOM ER KLAR.

Opstart af næste hold den 28. oktober 2021.

Energibevidst Lederskab er et intensivt forløb, hvor du har 100 pct. fokus på at blive den bedste udgave af dig selv.

Du er klar til at tage dig selv til nye højder og kan nikke genkendende til, at du på papiret har alt, men alligevel føler, at der mangler noget.

Du har formentlig allerede forskellige uddannelser i baggagen såsom coaching, lederuddannelse eller anden form for personlig udvikling.

Du har set udefra et spændende arbejdsmæssigt og følelsesmæssigt CV, og vi VED, at når 8 ildsjæle er samlet med store hjerter og stærke viljer og samtidig brænder for at gøre en FORSKEL, så tør vi godt love, at der opstår en MASSE magiske øjeblikke.

Du bliver en del af et dedikeret fortroligt fællesskab, hvor vi træner bevidsthed og udvider dit verdensbillede, så du kommer i kontakt med din essens og udlever dit potentiale.

Når nye vaner skal implementeres og gamle mønstre afvikles, er det vigtigt med et dynamisk forløb, hvor vi mødes hver/hveranden uge.

Du får den ro og den fordybelse der skal til, så du kan tage dig selv til nye højder og skabe en endnu bedre balance med dig selv, dit familieliv og dit professionelle liv.

Se hvad deltagerne fra hold 17 har fået ud af deres uddannelse.

 • Der er plads til at tænke store tanker, der er fortrolighed til at dele det sårbare, og vi har 100 pct. fokus på, at du bliver fyldt op både i hjerte og hjerne.
 • Vi arbejder med dit Livsformål – dit HVORFOR. Det er SÅ vigtigt at have en solid platform at navigere ud fra, når du i din hverdag har mange bolde i luften og skal holde hovedet klart og hjertet åbent.Ligeledes arbejder vi med din Livshistorie.
 • Du lærer at se din Livshistorie fra helt nye vinkler og kombinerer din Livshistorie med dit Livsformål, så du virkelig kan udleve det gennem dine Livsambitioner.
 • Du bliver trænet i at lytte og mærke efter, hvad din intelligente krop fortæller dig og herigennem få en forståelse for at krop og sind hænger sammen, og at kroppen taler følelsernes sprog.
 • Du får en dybere forståelse for de bagvedliggende årsager til konflikter og reaktionsmønstre både hos dig selv, blandt kollegaer og i familien.
 • Du opnår garanteret fornyet glæde og motivation og bliver i stand til at stå endnu stærkere i dig selv, og det du mærker.
Uddannelsens 8 moduler
 • Kommunikation – bevidst som ubevidst på såvel det indre som ydre plan.
 • Relationer og fællesskaber og vigtigheden af dette på alle planer i livet.
 • Stressforebyggelse – redskaber og strategier indlæres og praktiseres.
 • Intuition og Innovation, som ifølge fremtidsforskerne er noget vi bliver nødt til at lytte til og træne i.
 • Livsformål – meningsbaseret lederskab kontra frygtbaseret lederskab.
 • Personlighedsprofil – styrker og potentialer.
 • Coaching og Ledelsesværktøjer heriblandt de universelle love.
 • Følelsesmæssigt CV – gamle uhensigtsmæssige blokeringer neutraliseres og nye vaner implementeres.

På Energibevidst Lederskab får du:

 10 hele undervisningsdage fra kl. 9,30 – 15,30 i vores lokaler på Frederiksberg.

 5 online undervisninger fra kl. 21,30 – 21,45.

 Undervisningsmateriale mellem hvert modul herunder den populære Body Mind Model, som giver klarhed over sindets opbygning.

 En redskabskasse med øvelser og strategier til krop og sind, som forebygger og behandler stress og depression. Depression er ifølge WHO den sygdom, der belaster vores sundheds system mest i 2020, med mindre vi gør noget andet.

 Mulighed for at være en del af et dedikeret fortroligt fællesskab, hvor vi træner i at optimere din energi og udvider din bevidsthed. Så du evner at se dig selv og dine omgivelser i et nyt perspektiv og kommer i kontakt med dit potentiale.

 Vi mødes regelmæssigt både på vores akademi på Frederiksberg og i vores online møderum. Optagelser på lyd fra alle undervisningsdagene.

 Adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du har løbende adgang til sparring fra Peter og Mette samt støtte og inspiration fra de andre deltagere på uddannelsen.

 Meningsfulde relationer.

 Certificering som Energibevidst Leder, så du bliver i stand til at give det du har lært videre såvel privat som professionelt.

Du opnår garanteret fornyet glæde og motivation og bliver i stand til at stå endnu stærkere i dig selv, og det du mærker.

Hvis du kan MÆRKE, at du skal med på det næste hold (hold nr. 23) med opstart 18. marts, så kan du ansøge om en uforpligtende samtale ved at skrive til os på bma@bodymindacademy.dk

Næste holdopstart er d. 28. oktober 2021. 

Vi kører små eksklusive hold med  8  deltagere på hvert hold, som løfter og styrker hinanden i hver sin mission såvel nationalt som internationalt.

Pris 44.400 kr. excl. moms inkl. fuld forplejning, materiale og certificering.

Hvis du indenfor 3 uger finder ud af at det ikke er noget for dig, betaler vi dig alle pengene tilbage.

Uddannelsen er godkendt af erhvervslivet som Bruttolønsordning og kan derfor bl.a. finansieres gennem lønudbetaling med skattefradrag.

Det vil sige din virksomhed betaler for uddannelsen og trækker momsen fra, så du sparer den. Ligeledes skal du ej heller betale bruttoskat.

Der er også mulighed for en fleksibel afdragsordning.

Kontakt os for evt. mere info – Mette Junker tlf. 51 90 45 90 eller Peter Junker tlf. 27 41 12 41.

Nickolai Damgaard udtaler sig 1 måned inde i forløbet…

”Selvfølgelig overvejede jeg om det var pengene værd. Her efter en måned er jeg ikke i tvivl – faktisk synes jeg det er det dobbelte værd. Jeg har aldrig oplevet noget så vildt og som rykker så meget på det personlige plan. Derudover er det fællesskab som Mette og Peter formår at skabe uvurderligt. Der er noget ganske unikt i det at bare at være sig selv 100% og udvikle sig ud fra det.”

Anbefalinger…

For mig er Energibevidst Lederskab en rejse i, for og med mig selv. En uddannelse hvor jeg har lært en masse om, hvad det er min krop fortæller mig, hvem jeg er og hvad jeg kan.

Jeg tog beslutningen på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var træt, kørt fast og ikke rigtig kunne finde motivation i noget som helst.Mette og Peter forstår på smukkeste vis at dele ud af deres viden, med redskaber der gør det lettere at kontrollere negativ energi og negative følelser i kroppen. Samt skabe forståelse for hvorfor. Jeg er udstyret med simple værktøjer, som kan bruges aktivt på daglig basis, både for at ændre en negativ retning i hoved og krop, men også for at være på forkant og forhindre de pressede situationer.Jeg er under forløbet blevet opmærksom på hvor vigtigt det er at gøre noget jeg har lyst til, i stedet for noget jeg skal, bør og kan, samt hvad det betyder for min performance og mennesker omkring mig. Vigtigst af alt også at have fundet ud af hvornår jeg ”shiner”. Det vi lærer her og den øgede bevidsthed burde vi lære langt tidligere i livet. Det ville forhindre mange tilfælde af stress, depression og livskriser.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der har mod på at lære noget om sig selv og lyst til at udvikle sig som menneske, at deltage på Energibevidst Lederskab.

Helle Højager Eriksen – salgskonsulent og iværksætter

Uddannelsen Energibevidst Lederskab er med til at løfte min bevidsthed om egne styrker. 
Mette og Peter er eminente til at gribe det, der er vigtigt for den enkelte i rette øjeblik. De formår både at fastholde, indkredse og skabe sammenhæng i et større perspektiv på en gang.

Jeg er blevet en bedre udgave af MIG, og jeg har dermed fået mere overskud og mod til at turde tage tid til at mærke efter, inden jeg træffer beslutninger og handler – både i forhold til mit arbejdsmæssige, personlige og familiemæssige plan. Det værdifulde fællesskab, der er opstået på holdet, er helt unikt, og jeg er dybt taknemmelig for, at Mette og Peter har skabt rum for dette – jeg er sikker på, at jeg har fået dybe, meningsfulde venskaber for livet!

Nina Christensen – Viceskoleleder

For mig har deltagelsen på Energibevidst Lederskab hos Body Mind Academy været en kæmpe gave på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Da jeg startede på Energibevidst Lederskab stod jeg midt i en livskrise. Jeg havde skiftet job et par gange over en kort periode, var flyttet fra min kæreste gennem mange år og mor til mine to dejlige børn. Jeg stod derfor i en meget sårbar position, ved en milepæl, hvor jeg kunne vælge hvilken vej livet nu skulle bringe mig.

Energibevidst Lederskab kom derfor på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Her fik jeg værktøjer og sparring til at vælge den rette vej i livet for hele mig, ikke kun i en arbejdskontekst eller i det private, men for mig som et helt menneske. Jeg fik mulighed for at grave ned i fortiden, gøre op med mindre konstruktive mønstre og definerer min platform i livet. Det har sendt mig godt på vej i den rigtige retning, med en værktøjskasse, der skal sikre at jeg forbliver på det rette spor.

Med en baggrund som civilingeniør, er der ingen tvivl om at jeg på Energibevidst Lederskab er blevet udfordret på mit syn på verden. Samspillet mellem Peter og Mette har dog gjort, at jeg har kunnet forankre, selv de lidt højtflyvende emner, med en relation til noget konkret. Samtidigt har jeg været åben og har ladet mig udfordre på mit syn på tilværelsen. Dette har åbnet op for nye vinkler på livet og har givet øget indsigt og forståelse for mig selv og for andre.

Hvad det er der gør det er svært at sige, men Energibevidst Lederskab har givet mig noget helt unikt. Jeg er meget taknemmelig for at have fået muligheden for at tage på denne rejse.

Rasmus Dyhrberg – Specialist og leder

Jeg hørte om EBL gennem en god veninde og tilmeldte mig for at blive stærkere i mig selv og turde stå bedre frem i mit arbejde.
Hos Mette og Peter har jeg lært hvad det betyder, når jeg bliver mere bevidst om min livs energi. Jeg har lært hvordan jeg ved at løfte min energi kan forvandle min egen indre verden og verden omkring mig. Så her bliver endnu lettere, sjovere, mere kærligt, omsorgsfuldt og glædesfyldt at være.
Efter 5 intense måneder med Mette og Peter ved roret, tager jeg stærk og forandret videre. Med en grundviden om at jeg aldrig er alene og et fornyet syn på hvad virkelig styrke er. For nu ved jeg at jeg hele tiden har været rigelig stærk. Jeg følte mig kun svag fordi jeg ikke vidste hvordan jeg selv kunne løfte min energi og gennem den få direkte kontakt til mine allerstørste styrker, min intuition, min sårbarhed, følsomhed og sanselighed.
Jeg rejser videre med rygsækken fuld af nye brugbare værktøjer, et kæmpe smil og et hold af kærlige rejsemakkere ved min side. TAK for al jeres lys, visdom og kærlighed.
Så er du faret lidt vild i livet ligesom jeg, kan jeg varmt anbefale EBL – du vil med sikkerhed finde styrket hjem i dig selv.

Cecilie Loulou Simonsen
Direktør Happy Playrooms

På fineste vis har Mette og Peter lært mig om mig. De har givet mig værktøjer og tankemønstre, der gør det langt nemmere at være den bedste udgave af mig. Og de har styrket mig i overbevisningen om at autenticitet, menneskelighed, drømme og livsformål er afgørende ingredienser i opskriften på et lykkeligt liv – både privat og professionelt. Med Energibevidst lederskab har jeg både fået teoretisk indsigt og menneskeligt overskud – og alt sammen serveret i trygge rammer blandt fantastisk inspirerende og kærlige medmennesker. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Energibevidst lederskab til dig, der er klar til at lære mere om dig og dine drømme og muligheder. 

Anja Enggaard – iværksætter og marketingspecialist

Energibevidst Lederskab har ændret mit liv. Jeg tør nu at gå efter min drøm og mit mål som målmand i Premier League i England. Jeg har fået værktøjer til, hvordan jeg opnår mit mål.

Hver gang jeg træder ind af døren hos Body Mind Academy oplever jeg et samvær og et nærvær, som giver mig et kæmpe boost og det får mig i flow, giver mig kærlighed, motivation, inspiration, indsigt og masser af energi.

Det er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Simon Bloch – professionel fodboldspiller

Jeg var et sted i mit liv, hvor alt i princippet kørte på skinner, med godt job, højt selvværd, god fysiske form og mange dejlige mennesker omkring mig. Men på trods at dette, kunne jeg mærke at der manglede noget. Jeg kunne ikke konkret sætte ord på, hvad det var, andet end at tankerne kørte rundt i hoved på mig og jeg manglede redskaber til at berolige og kontrollere disse tanker for at komme ned i kroppen og udleve mit fulde potentiale.

Derfor startede jeg på Energibevidst Lederskab hos Body Mind Academy og ved målrettet at arbejde med deres redskaber, bevægede jeg mig ud på en rejse af personlig udvikling, hvor jeg med på sidelinjen havde Mette, som er unik indenfor følelsernes univers, og Peter, som er en pioner og inspirator indenfor ledelse på alle planer og tankens kraft. Via denne personligudvikling har jeg fået ro på alt mit tankemylder og bekymringer og er kommet ned i kroppen og mine følelser. Dette har medført at jeg nu mærker en energi og livsglæde der er langt større end min fysiske krop, samtidig med at jeg er den allerbedste udgave af mig selv! I dag kan jeg motivere mig selv og inspirere andre.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Body Mind Academy og var det mig, som stod og overvejede det igen, havde jeg kun et spørgsmål tilbage – Tør jeg at lade være?

Mikkel Lyshøj, Senior Konsulent Deloitte og stifter og partner af Dahlman 1807

I can see clearly now the rain has gone… er sangen der spiller for mit indre øre. Den beskriver ret godt mit forløb på Energibevidst Lederskab. Det har været en fantastisk rejse – intet mindre!

Jeg har taget et hav af selvudviklingskurser og uddannelser i både ind- og udland og rejst kloden rundt for at blive klogere på både mig selv og andre. Min personlige rejse startede for mere end 20 år siden og slutter aldrig, men først nu, føler jeg, at jeg har fået den “værktøjskasse” med brugbare redskaber til hverdagen, der får al min viden til at hænge sammen. Energibevidst Lederskab er ikke kun teori og udenadslære – nej, det er praktiske værktøjer. Kald det et kørekort til et smukkere og lettere liv. Værktøjerne er brugbare fra dag 1. Lige NU!
Og det mest perfekte er, at de gælder hele livspaletten rundt: personligt, arbejdsmæssigt og familiemæssigt.
Jeg har fået en dybere forståelse for sindets opbygning og på smukkeste og kærlige vis skabt balance mellem krop, sind og ånd.
Sagt på en anden måde: Jeg har hævet mit “bundniveau” så udsving mellem gode og dårlige dage er blevet til gode og enestående dage.
Jeg vil for altid være Mette og Peter og resten af det meget professionelle team dybt taknemmelig for deres kærlige, anerkendende, indlevende og ægte undervisningsmetoder.
Som de siger: lær det, lev det og giv det videre. Det er hvad de gør. De er det! I virkeligheden og ikke kun på pænt papir❤️
Nu har jeg lært og forstået det, nu lever jeg det og jeg vil elske at give det videre.

Zennie Bonde Mogensen – Medejer og direktør, KROPSINSTITUTTET og Zen luxury travels.

For mig er Energibevidst Lederskab en rejse i, for og med mig selv. 
En uddannelse hvor jeg har lært en masse om, hvad det er min krop fortæller mig, hvem jeg er og hvad jeg kan. 
Jeg tog beslutningen på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var træt, kørt fast og ikke rigtig kunne finde motivation i noget som helst. 

Mette og Peter forstår på smukkeste vis at dele ud af deres viden, med redskaber der gør det lettere at kontrollere negativ energi og negative følelser i kroppen. Samt skabe forståelse for hvorfor. Jeg er udstyret med simple værktøjer, som kan bruges aktivt på daglig basis, både for at ændre en negativ retning i hoved og krop, men også for at være på forkant og forhindre de pressede situationer. 

Jeg er under forløbet blevet opmærksom på hvor vigtigt det er at gøre noget jeg har lyst til, i stedet for noget jeg skal, bør og kan, samt hvad det betyder for min performance og mennesker omkring mig. Vigtigst af alt også at have fundet ud af hvornår jeg ”shiner”. Det vi lærer her og den øgede bevidsthed burde vi lære langt tidligere i livet. Det ville forhindre mange tilfælde af stress, depression og livskriser. 

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der har mod på at lære noget om sig selv og lyst til at udvikle sig som menneske, at deltage på Energibevidst Lederskab.

Helle Højager Eriksen – Sælger og iværksætter

For mig har forløbet på Energibevidst Lederskab betydet, at jeg nu kan finde ind til min egen kerne, uden falske sandheder og slør, der blokerer for at jeg lever mine drømme. Jeg har lært, at jeg med meget simple teknikker, altid kan finde ro og tryghed inde i mig selv, lige meget hvilke prøvelser jeg bliver udfordret med i livet. Det er ikke nemt, men det virker, det virker i alle mine celler, jeg kan mærke det hver gang jeg har lavet en øvelse, både alene og med andre.

Forløbet på Energibevidst Lederskab, har også betydet, at jeg nu er kommet nærmere, hvad det egentlig er, der giver mig energi og glæde, og hvilken vej jeg skal kigge fremadrettet. At det er ok, at være mig, ligesom jeg er og, at når jeg er det, så sker der vild skøn udvikling og udveksling.

Amalie – sygeplejerske og akupunktør

Jeg tror jeg var klar – klar til en transformation – klar til en ændring i mit liv. Jeg viste dog ikke hvad jeg gik ind til, men følte bare at det var rigtigt for mig – og jeg blev ikke skuffet. Jeg føler at som leder er man nødt til at være autentisk og troværdig, og det er netop det som Energibevidst Lederskab arbejder med på mange forskellige måder og med mange forskellige indfaldsvinkler. Forløbet Energibevidst Lederskab er meget praktisk – fyldt med øvelser, der hvis man formår at praktisere dem i hverdagen, rykker for vildt – det flytter noget hvis man investerer i det – altså er vedholdende. Jeg er endnu ikke gået fra en session uden at have fået indsigter om mig selv og mit virke, som jeg med det samme har kunnet implementere i det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssig plan. Undervisningsformen er meget kærlig, rummelig og bestemt. Mette og Peter er 100% til stede og formår at give plads til det der er – det der skal ske – i stedet for at hænge fast i et planlagt pensum. Hvor mange andre viser en metode, viser Mette og Peter vejen og går den med dig – sammen med dig – i ydmyghed og stolthed.

Richardt Veje Madsen – IT chef