Skip to main content

Foredrag til virksomheder, skoler og institutioner

Foredraget “Sammen gør vi forskellen”.

Et 2 times foredrag til virksomheder, skoler og institutioner, der ønsker at styrke trivsel og fællesskab med nytænkning og simple redskaber. 

Måske sidder du på en arbejdsplads, hvor der er dårlig stemning? I er presset på ressourcer, der er høj kompleksitet og i trænger til at få et løft både i energi og bevidsthed?

Hvad gør det egentlig ved os, når sproget og ikke mindst tonen er hård? For ikke at tale om alt det, der foregår mellem linjerne, som vi ikke kan se, høre og røre ved, men som er alt afgørende for vores trivsel og performance.

Og hvad skal der til for at danne en arbejdskultur, som er drevet af lyst, formål og samhørighed ?

Glæd dig til et anderledes foredrag med coaches, foredragsholdere og forfattere Peter og Mette Junker, som vil give stof til eftertanke og en anderledes tilgang til positiv kommunikation, trivsel og fællesskab på arbejdspladsen.

På foredraget får du:

  • Indsigt i, hvordan vi alle bidrager til stemningen i et fællesskab, bevidst som ubevidst, og at vi faktisk bliver påvirket også af alt det, der foregår mellem linjerne.
  • Bevidsthed omkring, at selvom vi er mange forskellige personligheder på en arbejdsplads med hver vores livshistorie, ambitioner og behov, så har vi faktisk meget mere til fælles, end vi går og tror. Med samhørighed følger respekt.
  • Forståelse for, hvordan en hård tone og et grimt sprog direkte påvirker vores nervesystem og sætter vores indre system i alarmberedskab.
  • Forskning omkring hvordan vores tanker og følelser påvirker vores resultater.
  • Let anvendelige redskaber som optimerer produktiviteten hver for sig og sammen ved at vende kulturen fra at være negativ, destruktiv og mismodig til konstruktiv, bidragende og positiv.

Du vælger vores foredrag fordi…

Du har lyst til at prøve noget andet…

Når vi har været ude hos dig, så er bevidstheden helt sikkert øget og energien løftet. I har som gruppe fået nye indsigter SAMMEN, som styrker arbejdsglæden og fællesskabet og ikke mindst lysten til sammen at gøre den forskel, der skal til for at skabe en glad og positiv arbejdsplads.

Kontakt os for dato og pris.

Det betyder ikke noget for os om foredraget er til 4 eller til 1000 personer. Og vi kan skræddersy vores foredrag så det tilpasses jeres arbejdsplads og de behov I har.

Mail: bma@bodymindacademy.dk

Telefon: Mette Junker 51 90 45 90

Telefon: Peter Junker 27 41 12 41