Skip to main content

Kidz Blog

Sensitive kræfter

Kidz Blog – Sensitive Kræfter

Niklaz startede i skolen som 5 årig. I timerne turde han ikke sige noget, og i frikvartererne gemte han sig i hjørnet af skolegården og betragtede 500 børn løbe ind og ud mellem hinanden i et stort lydinferno. Niklaz følte sig på ingen måde hjemme i skolesystemet, men han var langt fra det eneste barn. Op til flere diagnoser stod i kø for at blive sat på Niklaz og flere af de andre børn.

I dag er Niklaz 11 år og medunderviser på Kidz Academy og Tal ordentligt FamilieCamps – og nu blogger på sin egen blog, Sensitive Kræfter. Ligesom han har sin egen profil på Call me’s Tal ordentligt blog, hvor han leverer indlæg til B til B segmentet (Børn til Børn).

Læs om Niklaz’s vilde udvikling, samt hans indlæg i børnehøjde om teamwork, alle er unikke, glad indeni mv. – som er alle er blevet taget godt imod – ved at klikke på nedenstående link.

Et forum hvor børn løfter hinanden gennem inspiration og anerkendelse, og hvor Niklaz hjælper børn lige fra, hvis de bliver mobbet, til hverdagsproblemer, til at blive gode venner med deres søster/bror eller hvis de har en vild ide, som de gerne vil føre ud i livet.

Se mere her  arrow

_aml4408a