Skip to main content

Kidz SommerCamp d. 28. – 30. juni 2021

Vi hjælper børn med at få en stærk platform at stå på – så de tror på sig selv og finder ud af, hvad der gør dem unikke.

ALLE børn er vigtige og har noget særligt at bidrage med – og det er vores mål – at alle deltagende børn på campen kommer til at eje denne følelse.

Vi styrker de deltagende børns personlige og sociale kompetencer ved at skabe et trygt rum –  hvor læring foregår igennem leg, hvor nye venskaber knyttes og fællesskabet dyrkes.

Effektive trivselsredskaber læres igennem sjove aktiviteter og øvelser, mindfulness dyrkes og selvværd styrkes – og altsammen foregår det via B til B (Børn til Børn).

Rammerne er kærlige og rummelige – hvor forskelligheden skaber helheden – og med plads til både at være barn og på vej til at være teenager.

Programmet er nøje tilrettelagt og udgør en fin balance imellem krea, nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde – og en ting er sikkert, du får et træt og glad barn med hjem, som har fået fyldt sin rygsæk op med givende trivselsredskaber og oplevelser – til sin videre rejse her i livet.

Det er vi stolte over at have lykkedes med i de 8 år, hvor vi har afholdt Kidz SommerCamps.

  • teambuilding

Kidz SommerCamp 2021 starter mandag d. 28. juni kl. 10 og slutter onsdag d. 30. juni kl. 15.

Hvor

Kidz SommerCamp 2021 afholdes i Gilleleje i trygge og hyggelige rammer – tæt ved natur, strand og hav – som de foregående 8 års Kidz SommerCamps.

Pris

Prisen pr. deltager er 3.500 kr. inkl. materialer og fuld forplejning.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive til Team Kidz SommerCamp. Ved tilmelding beder vi dig oplyse dit barns navn, alder og eventuelle forhold vi skal tage hensyn til. Endvidere dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig og høre, hvordan vi kan give DIT barn den absolut bedste oplevelse på vores SommerCamp.

Kontakt Team Kidz SommerCamp.

Teamet på SommerCampen 

På vores SommerCamp møder børnene altid et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne og børn. Alle voksne i teamet er uddannet på Body Mind Academys mentor uddannelse, Energibevidst Lederskab. – og alle børn i teamet har gået på Kidz Academys intensive forløb “Du er Unik”.

Herudover arbejder voksenteamet til daglig med børns trivsel – og udgøres bl.a. af en SFO-leder, friluftsvejleder, lærer, specialpædagog, mentaltræner og et par mastercoaches.

B:B – Børn til Børn

B:B – Børn til Børn er omdrejningspunktet for alt, hvad vi arbejder med og laver på SommerCampen – da vi af erfaring ved, at der hvor børn boostes allermest på selvværd, trivsel og fællesskab – er når børn anerkender og spiller hinanden stærke.

Mulighed til forældre for at være en del af vores team

På hver camp giver vi enkelte forældre mulighed for at være en del af vores team. Det for at give de børn, som ikke føler sig klar til at tage afsted på camp uden mor eller far, muligheden for at få en super oplevelse på lige fod med de andre deltagende børn.

Mor, Christina Rasmussen, udtaler:

Helt personligt som forælder, og en del af teamet, blev jeg høj på livet – og med en oplevelse af at connecte med min dreng, og mig selv, på en måde jeg ikke kan beskrive med ord. Den oplevelse I gav mig sammen med min dreng, se ham vokse og bare være, er jeg jer evigt taknemlig for❤️❤️❤️

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Har dit barn allergier, intolerancer eller særlige behov, så vil vi meget gerne vide det. Vi er vant til at navigere i gluten- og laktose intolerancer.

Det er meget vigtigt for os, at såvel børn som forældre føler sig trygge og velkomne på vores camps.

Derfor…

 er mobning ikke eksisterende. ALLE er LIGE og ALLE er UNIKKE.
 alle voksne på campen har en ren straffe- og børneattest. Også de forældre, der vælger at være med som hjælpere.
 alle deltagere har en kontaktperson, som både forældre og børn kan henvende sig til.
 alle forældre er hjerteligt velkomne til at ringe til os 24/7.
vi har altid en bil til stede på campen, som er klar til at rykke ud.
 hvis et barn føler sig utryg, er der hele døgnet rundt en voksen, man kan søge trøst hos.
 alle børn er under opsyn hele døgnet.
 vi er flere voksne fra teamet, som kan førstehjælp og smertelindre.
 alle voksne i teamet kan håndtere følelser, som sidder i klemme.
 vi tager højde for evt. allergi over for visse former for mad samt intolerancer.
 og hvis dit barn er medicineret, er det vigtigt, at vi er orienteret herom.

Sofia Hammer på 14 år


“En af de ting jeg godt kunne lide ved Kidz SommerCamp var, at alle menneskerne ville hinanden det bedste, hvilket man ikke ser så tit i hverdagen. Vi lærte også, hvordan vi kunne blive mere positive i det ellers meget negative samfund, vi lever i i dag.

Kidz Børnecamp er et sted, hvor janteloven ikke gælder, og andre kun bliver glade, når du taler godt om dig selv og hvad du har opnået. For selvom nogen måske er bedre eller har har opnået mere, er der ingen der har den samme historie og været igennem præcis det du har.

På campen er man sammen med en masse mennesker i forskellige aldre, og man lærer konstant noget fra hinanden, og det er også et sted, du lærer mere om dig selv og arbejder med dig selv.”

 

Klara Enevoldsen 12 år

“Jeg har været superglad for at være med på Kidz SommerCamp, og har lært rigtig meget på de 4 dage, og ved nu at jeg er god nok, som jeg er.”

 

Asger Lillevang Andersen 12 år

“Jeg anbefaler Kidz SommerCamp og Kidz Academy, hvis dit barn har det lidt svært i skolen eller bliver mobbet, så synes jeg dit barn skal prøve det og få det bedre.”

 

David Wu Johansen 12 år

”Jeg vil gerne anbefale Kidz SommerCamp, da det er rart at møde børn, som er flinke og søde overfor hinanden. Jeg har også lært at tale mere med andre. Derudover er der masser af sjov og mange sjove aktiviteter”