Skip to main content

PODCAST OM SUCCESRIG TRIVSEL OG PERFORMANCE I BØRNEHØJDE.

Ovenstående podcast giver på 8 min. et godt indblik i, hvordan tryghed kan skabes af BØRN til BØRN via eksempler og oplevelser fra FCK U11 og 2 skoler i Billund Kommune.

Hvorfor tryghed i dag er den største udfordring for at skabe trivsel i børnehøjde. Og hvordan Kidz Academy er opbygget og udviklet af BØRN til BØRN.

Og vil du læse hele nyhedsbrevet, som ligeledes beskriver en bevægelse, som hver dag vokser sig større og stærkere, og en trivsels- og performancemodel i børnehøjde, som med succes har været anvendt på folkeskoler, i elite fodboldklubber mv. så KLIK HER: http://mailchi.mp/…/helt-dugfriske-nyheder-fra-body-mind-ac…

I 2017 indledte Kidz Academy, som er en del af Body Mind Academy, et givende samarbejde med Børnenes Hovedstad, Billund Kommune. Vi skulle uddanne trivselsambassadører i børnehøjde på 2 skoler. Et samarbejde, som fortsætter og udvides til flere skoler i kommunen i 2018.

Ligeledes var vi på besøg hos elitetrænerne for U11 i FCK – og som i Børnenes Hovedstad var temaet: Trivsel og performance i børnehøjde.

Og begge steder var Body Mind Academys trivsels- og performancemodel omdrejningspunktet for indhold og undervisning – og et godt bevis på, at uanset om vi taler trivsel i folkeskolen, i en elite fodboldklub eller mange af de andre steder, hvor Kidz Academy har været i 2017, så er det de samme parametre, som er i spil.

 

 

Ovenstående podcast beskriver disse parametre og er produceret af Helga Prip og Mette Scheurer. Begge med mange års erfaring inden for landsdækkende TV og radio – og som varmt kan anbefales.

 

“En bevægelse, som hver dag vokser sig større og stærkere”

 

Kidz Academy er en bevægelse og et koncept, som er skabt af BØRN til BØRN. En bevægelse, som hver dag vokser sig større og stærkere – og jo mere fart vi sætter på den bevægelse, jo hurtigere gør vi SAMMEN en FORSKEL til glæde og gavn for børn.

TAK til alle jer, som hjælper os – både internt og eksternt – og som vores uundværlige ambassadører. Uden jer var vi ikke nået hertil.

En bevægelse, vi SAMMEN har skabt og ud fra mottoet:

HVER FOR SIG ER VI UNIKKE – SAMMEN GØR VI FORSKELLEN.

På glad genhør

Stifter & Frontrunner

Peter Junker

 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *