Skip to main content

Sponsorer:

Vi er dybt taknemmelige for vores sponsorer, som gør det muligt for os at dyrke mangfoldigheden og hermed tilbyde børn og familier fripladser til vores tiltag, der styrker selvværd, trivsel og fællesskab.

ALLE sponsorater er velkomne – store som små.

Samarbejdspartnere:

Billund Kommune, Børnenes Hovedstad
Vi har siden 2017 uddannet trivselsambassadører i børnehøjde på folkeskolerne i kommunen – i samarbejde med lærere og pædagoger – og med solid opbakning fra børnenes forældre og skolernes ledelse samt kommunens skolechef. KLIK her og læs mere om vores samarbejde.

Vejle Kommune
Vi har siden 2020 uddannet trivselsambassadører i børnehøjde på folkeskolerne i kommunen – i samarbejde med lærere og pædagoger – og med solid opbakning fra børnenes forældre og skolernes ledelse samt kommunens chef for uddannelse & læring, børne- og ungeforvaltningen. https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-uddannelse-og-ssp/skole-og-sfo/om-folkeskoler/

Rudersdal Kommune
Vi samarbejder med Ung i Rudersdal på skoleområdet omkring styrkelse af selvværd – KLIK HER og se og hør hvordan 8. klasserne er blevet stærkere indeni.

Cosmo Child
Cosmo Child er en børnetrivselsapp, der styrker børns trivsel – og hvor til Body Mind Academy leverer trivselsredskaber og indhold i børnehøjde og forældrehøjde. KLIK på følgende links og læs mere om vores samarbejde:  https://cosmochild.com/eksperter/#peter-junker og https://cosmochild.com/eksperter/#mette-junker og https://cosmochild.com/boerneambassadoerer/

Vi inspireres af:

Institute of Heartmath
www.heartmath.org – hjertets intelligens og bevidsthed.

Bruce Lipton
www.brucelipton.com – videnskab & cellebiologi.

Elaine N. Aron
www.hsperson.com – særligt sensitive mennesker

Hinanden – Mette & Peter Junker
Som stiftere af Body Mind Academy og som par, inspireres vi dagligt af hinanden ud fra, at forskelligheden skaber helheden.