Skip to main content

Til børn

Body Mind Academy tilbyder en række muligheder for børn

Kidz Academy er med til at udvikle et samfund, hvor børn ikke kun bliver målt på deres faglige kunnen og får karakterer herfor, men hvor deres menneskelige egenskaber vægtes ligeså højt.

Vi ser, hører og forstår børnene, som dem de er, så de herigennem føler sig som noget helt særligt – og det unikke i hvert barn kan styrkes og videreudvikles.

Fælles for alle forløb på Kidz Academy er herudover, at børnene lærer simple redskaber og strategier til at ryste ØV BØV tanker og følelser af sig – og håndtere de knubs, man som barn møder på livets vej. Simple redskaber og strategier, som ligeledes er med til at forebygge og afhjælpe evt. angst, stress og mindreværd.

Og bedst af alt – det hele foregår i BØRNEHØJDE – B til B (Børn til Børn) – da der på alle forløb på Kidz Academy er børn, som medundervisere. Det betyder, at børn inspirerer og lærer af hinanden.

Læs nedenfor om vores forskellige forløb på Kidz Academy:

Du er unik – 8 ugers forløb på Kidz Academy (6-12 år)
orange-line

På 8 uger får dit barn oplevelsen af i BØRNEHØJDE – at være præcis, som han/hun skal være. Samtidig med dit barn lærer simple redskaber og strategier til at håntere de knubs, som dit barn møder på sin vej i livet.

Se mere her  arrow

Du kan, hvad du vil – 8 ugers styrkeforløb (10-14 år)
orange-line

På 8 uger finder dit barn sine styrker – og træner heri ved at sætte dem ind i et fremtidsperspektiv i form af fremtidsforskning og FN’S 17 Verdensmål. Herudover styrker vi dit barns attitude og sociale kompetencer.

Se mere her  arrow

Mindfulness forløb til børn (med forælder).
orange-line

På vores 5 ugers mindfulness forløb lærer dit barn sammen med dig at komme i kontakt med kroppen og mærke mere glæde, kærlighed og empati – bl.a. ved at praktisere stilhed, meditation, åndedræt og yoga.

Se mere her  arrow

Kidz Camps
orange-line

På Kidz SommerCamps og Kidz JuleCamps bliver børnene klædt på med redskaber og øvelser, så de tror mere på sig selv – og kan stå frem i relationer og sammenhænge, som de ikke har gjort før.

Kort sagt så hjælper vi børnene med at være den bedste udgave af sig selv – og dette i meget kærlige og rummelige rammer, hvor vi har fokus på at forskelligheden skaber helheden – og at vi hver for sig er unikke og sammen gør forskellen.

Se mere her  arrow

Kidz Blog – Sensitive Kræfter
orange-line

Niklaz, vores søn på 14 år, skriver jævnligt relevante blogindlæg på hans blog, Sensitive Kræfter. Her dyrkes B til B (Børn til Børn), for der findes ikke noget stærkere end når børn anerkender og inspirerer hinanden.

Niklaz ønsker at skabe et forum, hvor børn tør at være ærlige og løfter hinanden. Niklaz skriver meget ærligt og autentisk om hans oplevelser set ud fra et barns og nu ungs synspunkt, og han har nu skrevet på bloggen i 3 år.

Se mere her  arrow