Skip to main content

Til forældre

Body Mind Academy tilbyder en række muligheder til forældre

Vi tilbyder forskellige forløb til forældre, hvor hovedformålet er at blive den bedste udgave af sig selv på såvel det personlige plan, det familiemæssige plan og det arbejdsmæssige plan. Vi er kendt for at være praktikere, så alle forløb er fyldt med værktøjer og viden som kan implementeres i hverdagen med det samme.

Energibevidst Lederskab

orange-line

Energibevidst Lederskab er et intensivt 5 måneders program, hvor du har 100 procent fokus på at blive den bedste udgave af dig selv og hermed også være en endnu bedre forælder. Du får den ro og den fordybelse der skal til, så du kan tage dig selv til nye højder og skabe en endnu bedre balance i dig selv, dit familieliv og dit professionelle liv.

Vi arbejder med dit Livsformål – dit HVORFOR. Det er SÅ vigtigt at have en solid platform at navigere ud fra, når du i din hverdag har mange bolde i luften og skal holde hovedet klart og hjertet åbent.

Ligeledes arbejder vi med din Livshistorie. ALLE har en spændende Livshistorie, og du lærer at se din Livshistorie fra helt nye vinkler og kombinerer din Livshistorie med dit Livsformål, så du virkelig kan udleve det gennem dine Livsambitioner.

Se mere her  arrow

Forældre Akademi
orange-line

Et turboforløb for forældre, som ønsker at blive styrket i rollen som forælder ved bl.a. at  forstå forskelligheden mellem børn og forældre for hermed at styrke helheden som familie.

Du får implementerbar viden og redskaber til at forebygge og håndtere konflikter i hverdagen.

Forløbet er en 3-trins raket som er bygget op omkring at lære det – leve det – og give det videre.

Se mere her  arrow

Individuel session
orange-line

Vi tilbyder individuelle sessioner til dig, som mangler en retning i livet og/eller som ønsker sparring på nogle af livets store spørgsmål. Du har formentlig et stort drive og et stort hjerte, og måske sidder du fast i hverdagens gøremål og får hermed ikke fulgt dit hjerte. Måske er du blevet lagt ned med stress, og måske er din krop også begyndt at være i ubalance.

Vi har haft tusinder af klienter igennem vores hænder og vores ypperste formål er, at du finder tilbage til at være den bedste udgave af dig selv, dette bl.a. via simple og effektive værktøjer til både krop og sind, som du selv kan praktisere derhjemme.

Kontakt Mette på telefon 51 90 45 90 og Peter på 27 41 12 41

Pris pr. session 1.250 kr. En session har som oftest 1 times varighed. Første session har som oftest en varighed på op til 2 timer og koster 2.250 kr.