Skip to main content

Til virksomheder

Styrk dit team, eller dig selv som leder

Til virksomheder – Life Balance

3_cirkler_medtekst

Uddannelse og træning for virksomheder

Al forskning viser, at vi mennesker trives bedst, hvis der er balance på tre fronter: familiemæssigt, personligt og arbejdsmæssigt. Jo mere vi er i balance på hvert af de tre områder, jo bedre er vi i stand til at levere, være konstruktive og løsningsorienterede. Skal vi have det bedste ud af livet, skal der samtidig være en overordnet balance mellem de tre områder.

LIFE BALANCE

Hos BMA tror vi på det hele menneske. Derfor vil et forløb med BMA’s konsulenter typisk adressere familien, arbejdet og det personlige. Sammen med os vil du og dine medarbejdere afdække, hvordan I hver især og sammen kan skabe LIFE BALANCE. Vi kommer til at arbejde med, hvordan du og dine medarbejdere bliver de bedste udgaver af jer selv, hvor I end befinder jer, ligesom vi undersøger, hvordan det unikke i dig, kan bidrage til at skabe vækst i hele teamet.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB

Alle mennesker er forskellige. Det er virksomheder også. Derfor vil ethvert forløb hos BMA inkludere en afdækning af, hvad jeres udfordringer er, og hvad I specifikt ønsker at få ud af et forløb hos BMA. Derudfra skræddersyr vi det forløb, som passer bedst til lige præcis JER. Vi ved, at tid er værdifuld. Vi hjælper jer med få det bedste ud af den – hele vejen rundt!

Inspirationsforedrag

Med 37 forskellige familieformer, 35.000 daglige sygemeldinger, foruden et uvist antal børn, som ikke formår at stå op og gå i skole, er der ingen tvivl om, at de danske familier er presset fra tid til anden.

Mere end nogensinde, er der behov for viden, værktøjer og sparring omkring, hvordan vi bedst muligt kommer glade gennem hverdagen, med alle de skift, den indebærer.

Hos Body Mind Academy hjælper vi virksomheder til at støtte op om deres medarbejderes trivsel hele vejen rundt: i familien, på det personlige plan og på det professionelle/arbejdsmæssige plan. Det gør vi, fordi vi ved og tror på, at hele mennesker er mere tilstede i det, de gør. Når vi er tilstede og har os selv med, har vi større overskud til os selv, vores opgaver og vores omgivelser.

Et inspirationsforedrag leveret af Body Mind Academy giver dig og din virksomhed mulighed for at sætte fokus på det hele menneske. I får konkrete værktøjer til at bevare fokus, til at være den bedste udgave af jer selv og til at have hjertet med, hvad enten det er i familien, i eget selskab, eller på arbejdspladsen. Derudover får I input til, hvordan I står sammen som et TEAM – ud fra tanken om, at hver for sig er vi unikke, SAMMEN gør vi forskellen.

Lyder det som noget for dig og din virksomhed, så ring og hør nærmere. Vi glæder os til at samarbejde om at styrke dig og dit TEAM!