Skip to main content

 

Stærke fællesskaber skaber god trivsel

 

Desværre er mistrivslen blandt unge eksploderet de seneste år, og ensomhed er blevet en velkendt følgesvend for rigtig mange.

Ondt i maven, stress, tankemylder og en tvivl på, om man nu er ’god nok’ er hverdagskost, og vores unge er mere pressede end nogensinde før. Mange har mistet grebet om hvem de er, i forsøget på at passe ind i en kultur og et samfund, som er fuldstændig uopnåeligt.

Formål

Youth Academys formål er at styrke selvværd, trivsel og fællesskab hos de unge gennem teambuilding, mindfulness og bevidsthedstræning.

Vi skaber et trygt rum, hvor de unge føler sig set, hørt og forstået og dyrker det positive og unikke i hver enkelt ud fra, at det er forskelligheden der skaber helheden.  Vi styrker de unges personlige og sociale kompetencer bl.a. via arbejdet med deres selvbillede, så de tør være de fantastiske unge mennesker de er, UDEN maske

Udbytte

På forløbet får de unge en mental værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser til at lade deres indre batteri op og reducere stress.

Med udgangspunkt i de unges hverdag, bliver de trænet i at sætte grænser og adskille, hvad der er deres energi, og hvad der er andres energi.

 

 

 • De lærer at håndtere tvivl, vrede, angst, skyld, skam og hvad der ellers måtte rumstere i et ungt menneskes indre univers.
 • De bliver bevidste om deres styrker, og hvad der er unikt ved dem, og de lærer at stå stærkt i det de mærker og mener, så de oprigtigt føler sig som en del af et fællesskab.
 • De får en forståelse for sindets opbygning, og lærer hvor stor en betydning underbevidstheden har for deres handlinger og resultater for hermed at kunne ændre uhens
 • igtsmæssige vaner og programmer.
 • De får styrket deres intuition og ikke mindst bekræftet, at det er rigtigt, det de mærker, som er udgangspunktet for et godt selvværd.

Vi skaber et trygt fortroligt rum, hvor der er plads til at åbne op og dele hvad der end måtte være på hjerte.

Hvornår

Forløbet er delt op i 3 moduler, hvor hvert modul har 5 lektioner.

Der er mellem 6 og 8 unge på hvert hold, så vi kan skabe et værdifuldt fællesskab, hvor vi samtidig har fokus på den enkelte. 

Modul 1

 • Introduktion til hvad der skaber vores resultater – Tanker -> Følelser -> Handlinger = Resultater
 • Introduktion til de 3 platforme – alene tid, familie og venner, samt skole og fritid og vigtigheden af at være sig selv.
 • Body-Mind figuren, som er fundamentet for hele forløbet, introduceres og giver de unge en forståelse for, hvordan krop og sind er uadskilleligt.
 • De unge træner deres mentale muskler, som er fokus, fantasi, hukommelse, opfattelse, intuition og refleksion.

Kick off tirsdag d. 31. marts kl. 16,00 – 19,30

fredag d. 3. april kl. 13,00 – 16,00 foredrag i Farum Arena med Nick Vuijic. Læs mere her: https://www.alun.dk/shop/life-without-limits-nick-vujicic.html 

tirsdag d. 14. marts kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 21. marts kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 28. marts kl. 16,30 – 18,30

 

Modul 2

 • Introduktion og praksis af energi- og mindfulness værktøjer.
 • De universelle love.
 • Dreamboard og visualisering.
 • Selvbillede

onsdag d. 26. maj kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 2. juni kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 9. juni kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 16. juni kl. 16,30 – 18,30

onsdag d. 24. juni kl. 16,30 – 18,30

 

Modul 3

 • Stress – ydre og indre stress, når tanker og følelser afviger fra hinanden. Man bliver let påvirkelig over for hvad andre tænker og siger, og især i en verden domineret af sociale medier.
 • TEAM – de unge lærer, hvordan de spiller hinanden stærke, så de opnår mere sammen end hver for sig og herigennem forstår, at vi alle sammen er en del af helheden.
 • Anerkendelse – og den vigtige betydning af det.
 • Manifest – De unge fortæller hver især, hvad de har lært på forløbet, og hvordan de bruger det. Team Youth Academy sætter nogle givende og hjertelige ord på hver af de unge, ord som de vil kunne støtte sig til på deres videre vej i livet og til evig tid minder dem om, hvad der gør dem unikke, robuste og stærke inden i.

tirsdag d. 18. august kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 25. august kl. 16,30 – 18,30

onsdag d. 2. september kl. 16,30 – 18,30

tirsdag d. 8. september kl. 16,30 – 18,30

manifest tirsdag d. 15. september kl. 16,00 – 19,30

 

Der er lækker snack, kaffe og te alle eftermiddage.

 

World Economic Forum udgiver årligt en liste over fremtidens mest efterspurgte egenskaber.

Social Intelligens er den altoverskyggende egenskab fremtiden efterspørger.

 

 

 

 

 

 

Pris

Pris pr. modul er 4.950 kr. inkl. materiale og forplejning. Til hvert modul er inkluderet en individuel session hos Mette Junker (værdi 1.500 kr.)

Undervisere

Mette Junker er primær underviser. Lars F. Kirk er medunderviser. Peter Junker er gæsteunderviser. Der vil forekomme andre gæsteundervisere, hvor deres kompetencer giver mening for de unge. Mere info om det.

Tilmelding

For spørgsmål og tilmelding kontakt da Mette Junker mette@mettejunker.dk eller telefon 51904590.

»Det er vores åndelige udrustning, der gør os i stand til at tackle kriser, forandring, sygdom, skilsmisse, død – og til at tænke nyt. Ikke vores CV med de fine eksamensresultater og flotte lederkursusdiplomer,« skriver Berlingskes kulturredaktør, Anne Sophia Hermansen.